MAKSİAD sektörel sorunları iştiare toplantısında tartıştı

Denizli’de Makina Sanayicileri Derneği (MAKSİAD) sektörel sorunları tartışmak, problemleri tespit etmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi.

MAKSİAD sektörel sorunları iştiare toplantısında tartıştı
Yayınlama: 18.10.2019
A+
A-

Denizli’de Makine Sanayicileri Derneği düzenlediği toplantı ile sektörel sorunları değerlendirdi. Piyasada son 1 yıldır yaşanan sorunları ele alan sanayiciler problemleri tespit ederek, çözüm yolları üretmek amacıyla bir araya geldi.

MAKSİAD tarafından gerçekleştirilen kahvaltılı ‘istişare toplantısı’na AK Parti Denizli Milletvekili ve MAKSİAD’ın kurucularından olan Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu,Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu ve Denizli İli Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kadir Özdemir, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Yönetim Kurulu ve üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, derneğin etkinliğine gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.