Manisa Ahmetli’de 1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek yasak aşk cinayetine kurban gitmiş!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 24 Ekim’den bu yana haber alınamayan ve kayıp olduğu gerekçesi iel Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kardeşi tarafından başvurulan Turgut Özyürek’in öldürüldüğü ortaya çıktı.

Manisa Ahmetli’de 1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek yasak aşk cinayetine kurban gitmiş!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yaşayan yaklaşık 1 aydır kayıp olarak aranan Turgut Özyürek ile ilgili akılalmaz gerçekler ortaya çıktı. Kanser tedavisi gören ve kısa süre önce Necla Özyürek ile evlenen 58 yaşındaki talihsiz adamın yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

MÜGE ANLI’NIN SORUSU DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ

Kardeşi Hayriye Özyürek tarafından Müge Anlı ile Ttalı Sert programına başvurulan olayda gerçekler ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programına çıkan kardeş Hayriye Özyürek uzun süredi ağabeyinden haber alınamadığını ve bulunmasını istemişti. Evli olduğu eşi ile ilgili şüpheli bilgilerin ortaya çıkmasının ardından Turgut Özyürek’in başına bir şey gemiş olabileceği konuşuluyordu. Evli olduğu Necla Özyürek’in daha önce 7 evlilik yaptığı ortaya çıkmıştı. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nda kayıp olan Turgut Özyürek’in eşi olan Necla Özyürek’in kocası kayıp iken başka bir erkekle görüştüğü ortaya çıktı. Genç bir sevgilisinin olduğunu açıklayan Müge Anlı, canlı yayına bağlanan Necla Özyürek’e ‘Sevgiliniz ve Kocanız karşılaşmadı mı? Bu iki adam karşılaşırsa ne olur?’ diye sorması ile olayın düğümü çözüldü.

TURGUT ÖZYÜREK’İ EVLENMEK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ!

Canlı yayında bu anların yaşanmasının ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü durumda şüphe sezmesinin ardında harekete geçti. Necla Özyürek’in evine baskın düzenleyen polis, Necla Özyürek ve genç sevgilisini gözaltına aldı. Sorguda ifadesi alınan Necla Özyürek’in sevgilisi olduğu iddia edilen H.A’nın Necla ile evlenecektim, Turgut ondan boşanmıyordu. Ben de onu öldürdüm’ dediği öğrenildi.

H.A’nın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Turgut Özyürek’in naaşının yerini göstermesi bekleniyor.

Yayınlama: 26.11.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.