Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa Ahmetli’de 28 gündür kayıp olan ağabeyi Turgut Özyürek’i arıyor!

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Hayriye Özyürek, atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı’na katılarak 18 Ekim 2019’dan bu yana kayıp olan ağabeyinin bulunmasını istedi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan
https://youtu.be/LreNC-0BunE

Manisa’nın Salihli ilçesinde ikamet eden ve 18 Ekim’den bu yana haber alamadığı abisi Turgut Özyürek’in bulunması için çağrıda bulundu. Atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran, Hayriye Özyürek, ağabeyinin bir süredir kanser tedavisi gördüğünü, bir süre önce evlenmek istediğini ancak aile olarak abisinin hasta iken evlenmesine karşı çıktıklarını söyledi. Yaklaşık 1 aydır 58 yaşındaki ağabeyinden haber alamayan Hayriye Özyürek, ağabeyinin bulunmasını istedi.

ENGELLİ MAAŞI ALAN ABİSİ HURDACILIĞA BAŞLAMIŞ

Turgut Özyürek’in hastalığı nedeniyle engelli maaşı aldığı ve maaş kartını da evlendiği eşi Necla Özyürek’e verdiği belirten Hayriye Özyürek, Ahmetli’de ikamet eden ağabeyi ve eşine ulaşamadığını söyledi. Ağabeyinin evlendiği Necla Özyürek’in de Turgut Özyürek’e ulaşamadığını söylediği iddia edildi. Müge Anlı ise programda Turgut Özyürek’in evlendiği eşi Necla Özyürek’in daha önce 7 kez resmi evlilik yaptığını açıkladı.

Hayriye Özyürek, Ahmetli’de haber aldığı kişilerin ağabeyinin en son hurdacılık yaptığı ve çöpleri karıştırdğını duyduğunu söyledi.