Manisa Ahmetli’de aranan Turgut Özyürek’in eşi Necla Özyürek hakkında şoke eden iddialar!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yaşayan ve 1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek hakkında ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kayıp olarak aranan adamın eşi olan Necla Özyürek’in torunlarına işkence ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Manisa Ahmetli’de aranan Turgut Özyürek’in eşi Necla Özyürek hakkında şoke eden iddialar!
Yayınlama: 20.11.2019
A+
A-

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yaşayan abisi Turgut Özyürek hakkında ve 1 aydır haber alamadığı gerekçesi ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Hayriye Özyürek’in başvurusunun ardından Turgut Özyürek ile ilgili bilgi toplanmaya başlanmıştı. 58 yaşındaki kayıp olan Turgut Özyürek’in evlendiği yeni eşi olan Necla Özyürek’in daha önce 7 kez evlilik yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu kez konu ile ilgili Turgut Özyürek’in eşi Necla Özyürek hakkında adını vermek istemeyen bir kişi ilginç iddialar ortaya attı .

NECLA ÖZYÜREK TORUNLARINA İŞKENCE EDİYOR İDDİASI!

Kimliğini açıklamayan ve programam bağlanan kişiTurgut Özyürek’in eşi olan Necla Özyürek, hakkında birçok iddia ortaya attı.
ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı yayında telefonla bağlanan bir kadının Necla Özyürek ile ilgili ortaya attığı iddialar izleyenleri şok etti. Kadın, yakın zamanda Özyürek’in biriyle görüştüğünü ve bu şahsın kayıp olduğunu ayrıca Özyürek’in herkesi dolandırdığını, torunlarına da işkence uyguladığını iddia etti. Kimliğini vermek istemeyen bir kişi de Necla Özyürek’in en küçük torunun vücudunda yanık izleri olduğu iddiasını ortaya attı.

Bu yaşananların ardından Necla Özyürek ve kızı polisler tarafından emniyete götürüldü. Özyürek’in evi ise inceleme altına alındı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Manisa’da 18 Ekim’de ortadan kaybolan Turgut Özyürek’in bulunması için kardeşi Hayriye Özyürek Müge Anlı’ya başvurdu. Ardından yaşanan gelişmeler sonucunda bu kayıp dosyasının altından cinayet çıkabileceğini düşündürürken eş Necla Özyürek ise evlilik vaadiyle insanları dolandırdığı ve Turgut Özyürek’in kaybolmasından sorumlu tutuluyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.