Manisa Ahmetli’de Turgut Özyürek’i öldürdüğünü itiraf eden katil ‘Aşkım için öldürdüm’ dedi!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 24 Ekim 2019’dan beri kayıp olan ve kardeşi tarafından kayıp başvurusu yapılan Turgut Özyürek’in bugün öldürüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz adamın katili cinayeti aşkı için işlediğini söylemesi dikkat çekti.

Manisa Ahmetli’de Turgut Özyürek’i öldürdüğünü itiraf eden katil ‘Aşkım için öldürdüm’ dedi!
Yayınlama: 26.11.2019
A+
A-

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 1 aydır kayıp olan kanser hastası Turgut Özyürek’in öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programı’nda aydınlatılan olayda hasta ve kayıp olan adamı eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen H.A tarafından öldürüldüğü ve ormanlık alana gömüldüğü öğrenildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER!

Emniyette yapılan sorguda Özyürek’in eşi Necla Özyürek, eşinin cinayet sonucu öldürüldüğünü itiraf etti. Özyürek’in eşi Necla Özyürek’nin polise verdiği ifadesinde gönül ilişkisi yaşadığı H.A.’nın eşini İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ormanlık alanda öldürdüğünü ve boş bir araziye attığını söylemesi üzerine Necla Özyürek ve H.A, gözaltına alındı.

CESET PARÇALARI TEK TEK TOPLANDI!

Manisa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile jandarma ekipleri, H.A’nın yer göstermesi sonucu Kemalpaşa ilçesine bağlı Sinancılar Mahallesi’nde ormanlık arazide Turgut Özyürek’e ait olduğu düşünülen mont, siyah yelek, çorap, kafatası ve kemik parçaları bulundu. Ceset parçaları İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilerek Özyürek’e ait olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

‘AŞKI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ’

Olayın aydınlatılmasının ardından emniyetteki işlemleri tamamlanan Turgut Özyürek’in eşi N.Ö. ile gönül ilişkisi yaşadığı H.A. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı H.A. adliyeye çıkarılırken, Turgut Özyürek’i N.Ö.’ye aşık olduğu için öldürdüğünü, hapse girecek olmasına rağmen N.Ö.’yü halen sevdiğini, onun için hapse girmeye değer olduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen N.Ö. ise eşini öldürmediğini söyledi.

Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.