Manisa Alaşehir’de boş arazide erkek cesedi bulundu..Olay aydınlatıldı!

Manisa’ya bağlı Alaşehir ilçesinde boş bir arazide boğazı kesilmiş halde bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemelerde cesedin boyun ve sırt bölgesinde derin kesikler olduğu belirtildi.

Manisa Alaşehir’de boş arazide erkek cesedi bulundu..Olay aydınlatıldı!
Yayınlama: 10.10.2019
A+
A-

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde boş arazide boğazında derin kesikler bulunan genç bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre olay dün 14.30 saatlerinde meydana geldi. Manisa’nın Alaşehir ile Salihli ilçeleri arasında Piyadeler Mahallesi’nden geçen hurdacılık yapan vatandaş yol kenarında birinin hareketsiz yattığını gördü. Yerde yatan kişiye yakından bakan vatandaş yerde yatan şahsın sırt ve boyun bölgesinde derin kesikler olduğunu görünce hemen jandarmaya haber verdi.

20 YAŞINDAKİ GENCE AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Jandarma ekiplerinin olay yerine gelerek yerde yatan kişinin 20 yaşındaki Şakir G. olduğunu tespit etti. Şakir G.’nin babasına ait gıda mağazasında çalıştığı ve kısa süre sonra askere gideceği öğrenildi. Jandarma Şakir G.’nin mlümü ile ilgili hemen geniş bir soruşturma başlattı.

JANDARMA OLAYI AYDINLATTI!

Alaşehir’de yol kenarında bulunan erkek cesedi ile ilgili Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve 2. JASAT unsurları ile İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde yürütülen soruşturmalar kapsamında Şakir G.’nin arkadaşları B.S. ve M.Ç. ile Alaşehir’de bulunan bir mekanda eğlendikleri öğrenildi. İddiaya göre, eğlence sonrası Şakir G. ve arkadaşı M.Ç., B.S. idaresindeki açık kasa kamyonetin kasasına bindi. Kamyonet sürücüsü B.S. Alaşehir Piyadeler Mahallesi bölgesinde iddiaya göre alkollü olması nedeniyle bariyerlere çarptı. Bu sırada kamyonetten düşen Şakir G. bariyerlere çarparak sırt ve boyun bölgesinden aldığı kesiklerle olay yerinde hayatını kaybetti. Paniğe kapılan Şakir G.’nin arkadaşları B.S. ve M.Ç. kamyonetle olay yerinden kaçtı. Olayın aydınlatılması sonrasında ekipler B.S. ve M.Ç.’yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahısların sorguları devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.