Manisa Alaşehir’de Şakir Gülmez’in ölümünde flaş gelişme!

Manisa’ya bağlı Alaşehir ilçesinde meydana gelen olayda cesedi boş arazide bulunan Şakir Gülmez’i olay yerinde bırakıp kaçan arkadaşlarından 1’i tutuklandı, biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manisa Alaşehir’de Şakir Gülmez’in ölümünde flaş gelişme!
Yayınlama: 12.10.2019
A+
A-

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde boş bir arazide erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin 20 yaşındaki Şakir Gülmez’e ait olduğu asker eğlencesinden dönerken kamyonet kasasından düşerek hayatını kaybettiği, bunu gören arkadaşlarının da olay yerinde Şakir Gülmez’i bırakarak kaçtığı öğrenilmişti. Yaşanan feci olaydan Şakir Gülmez’i yol kenarında bırakarak kaçan iki arkadaşı gözaltına alındı. Aracı kullanan arkadaşlarından B.S tutuklanırken, M.Ç ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

OLAY YERİNDE BIRAKIP KAÇMIŞLAR

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Piyadeler mevkii’nde çarşamba günü saat 14.30 suların bir hurdacı tarafından erkek cesedi bulunmuştu. Sırt ve boyun bölümünde ciddi kesikler oluşan cesedin 20 yaşındaki Şakir Gülmez’e ait olduğu tespit edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri kısa sürede olayı aydınlatmış, askerlik eğlencesinden dönen Şakir Gülmez ver arkadaşlarının dönüş yolunda kamyonet kasasına bindikleri ve kamyonu kullanan B.S’nin kamyonetin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucu kasadan düşen Şakir Gülmez’in hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Şakir Gülmez’in ölümü üzerine korkan arkadaşları ise Gülmez’i olay yerinde bırakacak kaçtıkları ortaya çıktı.

ŞAKİR GÜLMEZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Olayda yaşamını yitiren 20 yaşındaki genç Şakir Gülmez, ikinci namazına müteakip Cumhuriyet Camisinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.