Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’den Tebrik ve Davet

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’den Tebrik ve Davet
Yayınlama: 11.04.2018
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste alınacak olan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Ergün, Miraç Kandili ile Berat Kandilinin mübarek olması temennisinde bulunarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı. Başkan Ergün, 28 Nisan’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek açılış törenleri ile 29 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Mesir Saçım Törenine tüm Manisalıları davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kültür Sitesi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Manisa için önemli kararlar alındı. Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Nisan ayı meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel bahar aylarının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bu ayın 13’ünde Hazreti Peygamberimizin göğe yükselmesi olarak anlatılan mübarek Miraç Kandili’ni idrak edeceğiz. 5 vakit namazın farz kılındığı bu mübarek gün vesilesiyle sizlerin ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyorum. Yine bu ay büyük Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Meclis’in açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği önemli bir bayramı kutlayacağız. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğunu vurgulamak istiyorum” dedi.

Dev Açılışlara ve Mesir’e Davet Etti

28 Nisan’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri başta olmak üzere Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerine kazandırılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma törenlerinin gerçekleştirileceğini belirten Başkan Ergün, “Buradaki değerli hazirunu ve hemşerilerimizi törenimize davet ediyorum. 1 milyar 402 milyon lira tutarındaki yatırımlarımızla güzel bir tören yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bunun bir gün sonrasında da 478’inci kez Sultan Camii ve külliyelerinden Mesir Festivali coşkumuzu en üst seviyeye taşıyacak olan Mesir Saçım Törenimizi gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimi törene katılmaya ve bu köklü kültüre sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Tüm Hemşerilerimin Kandilini Tebrik Ediyorum

Mübarek üç ayların içerisinde olduklarını hatırlatan Başkan Ergün, “Ayın sonunda Allah’ın izniyle hep birlikte Ramazan ayının habercisi mübarek Berat Kandili’ni inşallah idrak edeceğiz. Borçtan, hastalıktan, suçtan beraat etme, günahlardan arınma, temize çıkma, ilâhî af ve rahmete nâil olma anlamına gelen bu mübarek gecenin Manisa’mıza, ülkemize ve İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Şimdiden başta sizlerin olmak üzere tüm hemşerilerimin kandilini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.