Manisa Gördesliler Derneği Başkanı Hasan Doru:”Gördeslilerin İki Derneğinden Biriyiz”

Egeyön Haber, İzmir’deki Ege Bölgesi İllerinin Dernek Başkanlarını Tanıtmaya Devam Ediyor.

Manisa Gördesliler Derneği Başkanı Hasan Doru:”Gördeslilerin İki Derneğinden Biriyiz”
Yayınlama: 26.12.2018
A+
A-

Egeyön Haber, Manisa Gördesliler Derneği Başkanı Hasan Doru’yu ziyaret etti. Doru, Manisa’nın Gördes ilçesi hakkında bilgiler verirken, derneği yeni kurduklarını ve derneğin yeni üyelere açık olduğunu belirtti.

Kendisinin de İzmir’de yaşayan bir Gördesli olduğunu ve emekliliğin tadını dernekçilikle çıkarmaya çalıştığını söyleyen Doru, “Biz İzmir’de Gördeslilerin iki derneğinden biriyiz. Diğeri İzmir Karşıyaka’da, biz ise Karabağlar‘da bulunmaktayız. Bizim derneğimiz aslında yeni bir dernek.“ şeklinde konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory2a4b125e-e162-48e8-8a94-932fbdeab1ba.jpg

GÖRDES KÖKLÜ BİR İLÇE

Doru, Gördes’in çok köklü bir ilçe olduğunun altını çizerek “Gördes Manisa’nın 30 bin nüfuslu şirin, nadide bir ilçesi. Manisa’nın nüfusu 15 bin iken Gördes’in nüfusunun 30 bin civarında olduğu söyleniyor. Gördes’in eski yerleşim yeri de çok güzel bir yermiş. Yunan ihtilali zamanında buraları yakıp kaçtıktan sonra, buranın zenginleri biraz kolayı seçmişler, İzmir ve Ege Bölgesi’ne yayılmışlar.” şeklinde bilgi verdi.

Manisa Gördesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Gördesli gençlerin önünü açabilmek için mücadele ettiklerini belirten Doru, “Şu anda Ege Güçler Birliği Platformu için çalışıyoruz. Bütün Manisa dernekleriyle çalışıyoruz, etkinliklerde bulunuyoruz. 135-140 civarında üyemiz var. Biliyorsunuz derneklerde üye sayısını sınırlı tutmak zorunda kalıyoruz. Taleplerimiz var. Daha yeni bir dernek olduğumuz için bunları zaman zaman toplantılarda gündeme getiriyoruz. Derneğimizi yeni üyelere açık tutuyoruz.” diye konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactoryfe3f0ccc-9852-46a9-b9bb-759f1352c0dd.jpg

EGE’Yİ VE İZMİR’İ EGE’NİN İNSANLARI İDARE ETSİN

Doru, “Ege Bölgesi hepimizin güzel ve nadide bir bölgesidir. Benim tek hedefim, Ege Bölgesi’ni ve İzmir’i Ege’nin insanlarının idare etmesi.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.