Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiftçi dostu leylek bağdan ayrılmadı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Yukarıkoçaklar Mahallesinde üzüm bağında çift süren çiftçi Halil Duran’a leylek de eşlik etti.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Yukarıkoçaklar Mahallesinde üzüm bağında çift süren çiftçi

Yağan yağışların ardında üzüm bağında çift sürmeye başlayan Halil Duran’ın traktörün arkasında toprağın alt üst olması nedeniyle uzun gagalarıyla yiyeceğini temin eden çiftçi dostu leylek bağda çift işlemi bitene kadar çiftçiyi eşlik etti.
Çevrede ender görülen leyleğin kendisini eşlik ettiğini belirten üzüm üretici Halil Duran, “Leylekler artık eskisi gibi çok görülmüyor. Bağımda traktörümle yağışlardan sonra çift sürmeye başladım. Bir baktım çift sürdüğüm sıraların arasında bir leylek hiç kaçmadan topraktan gagasıyla bir şeyler toplayarak yiyor. Ben çift işimi bitirene kadar peşimden ayrılmadı. Karnını doyurup uçup gitti.” dedi.