Manisa Kırkağaç’ta kamyon ve motosiklet çarpıştı.. Habip Demir hayatını kaybetti!

Manisa Kırkağaç’ta meydana gelen trafik kazasında kamyon ile motosiklet çarpıştı. Kazada 56 yaşındaki Habip Demir hayatını kaybetti.

Manisa Kırkağaç’ta kamyon ve motosiklet çarpıştı.. Habip Demir hayatını kaybetti!

Manisa’ya bağlı Kırkağaç ilçesinde meydana gelen kazada, kamyon ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosiklette yolcu olarak bulunan S.D ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre kaza, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesi D-565 Balıkesir-Akhisar Karayolu üzerinde meydana geldi. Akhisar istikametinden Balıkesir yönüne giden N.D.’nin idaresindeki 20 AYD 04 plakalı kamyon ile yine aynı yönde seyir eden 56 yaşındaki Habip Demir’in kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbar vermesi üzerine kaza yerine gelen Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede motosiklet sürücüsü Habip Demir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA!

Öte yandan motosiklette yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki S.D. ağır yaralanırken, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyon sürücüsü N.D., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yayınlama: 21.12.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.