Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marmaris’te orman yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına müdahale ediyor.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık

Edinilen bilgiye göre, Amazon Koyu Bördübet Yedi Adalar mevkiindeki ormanlık alanda saat 20.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Şiddetli rüzgar nedeniyle bir anda büyüyen alevlere ekipler ilk etapta iki yangın söndürme helikopteri ile müdahalede bulundu. Havanın kararması ile birlikte alevlere müdahalenin karadan devam edeceği bilgisi edinildi.

Takviye ekipler yola çıktı

Şiddetli rüzgar ile büyüyen alevler geniş bir alana yayıldı. Sık ormanlık alanda etkili olan yangına müdahalede bulunak üzere Denizli, Antalya ve İzmir’den çok sayıda takviye ekipler sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Marmaris Ticaret Odası’ndan çağrı

Marmaris Ticaret Odası yangın ile ilgili üyelerine çağrı yaptı. Çağrıda;”ODAMIZA KAYITLI AĞIR İŞ MAKINASI SAHİPLERİNİN DİKKATİNE! İlçemiz Bördübet mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale etmek üzere dozer, kepçe ve ekskavatör gibi araçların acilen yangın alanına gitmeleri önemle rica olunur.” ifadelerine yer verildi.

Bilgehan YALINKILINÇ

Egeyön TV Muğla temsilcisi