Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Meğer Başkan da Bizim Gibi Köylüymüş’

Denizli’nin Çal ilçesinin Bahadınlar Mahallesi’nde oturan iki çocuk annesi 47 yaşındaki bir kadın, hayatında ilk kez bir belediye başkanını çıplak gözle gördüğünü ve ilk kez konuştuğunu söyleyerek, “Meğerse başkan da bizim gibi köylüymüş. Görünce heyecanlandım ama konuşunca bizim gibi olduğunu fark ettim” dedi. Başkan Fethi Akcan ise, 5 yıldır her vatandaşın kendisine çok kolay ulaştığını, telefonunun da 24 saat açık olduğunu söyledi.

Denizli’nin Çal ilçesinin Bahadınlar

Seçim çalışmaları için Çal ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıkta bulunan Bahadınlar Mahallesi’ne giden Çal Belediye Başkanı ve MHP Başkan adayı Fethi Akcan, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanın konuşmasını yaptığı masaya yakın mesafede oturan iki çocuk annesi Fatma Tuncer, önce Akcan ile göz göze geldi ve kısa süreli sohbet etti. Fatma Tuncer, ardından Başkan Akcan’a, “Başkanım hayatımda ilk kez bir belediye başkanını çıplak gözle gördüm. İlk kez bir belediye başkanı ile konuşuyorum. Meğerse başkan ile konuşmak çok kolaymış. Başkan da bizim gibi mütevazi, bizim gibi köylüymüş” dedi.

‘BANA ULAŞAMAYAN ÇALLI YOKTUR’

Başkan Akcan ise, “6 yaşında rahmetli babamı kaybettim. 7 yaşında dağlarda keçi otlatmaya başladım. Tütün tarlalarında yıllarca tütün topladım. Çay ocaklarında garsonluk yaptım. Hayatın her aşamasında her zorluğu gördüm. Bana ulaşamayan Çallı yoktur. Kapım her zaman herkese açık olup, telefonum da 24 saat açıktır. Fatma Tuncer kardeşimizi ailesiyle birlikte belediyede de ağırlamak istiyorum. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

468 nüfuslu Bahadınlar Mahallesi’nde vatandaşların tamamına yakını Akcan’ı dinledi, seçimlerle ilgili başarı dilediler.