Mehmet Kocadon Dalaman’ı Salladı

Dalaman Seçim Ofisi önünde toplanan vatandaşlara seslenen Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ile Demokrat Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı Dr. Beyhan Korkut’a; Demokrat Parti Muğla İl Başkanı İsmet Köse, DP Muğla merkez ve ilçe başkanları, Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Beyhan Korkut’un eşi Hatice Korkut, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Sloganlar eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını sallayan kalabalığa seslenen başkan adayları, değişim isteyen Dalamanlı vatandaşların umudu oldu.

Mehmet Kocadon Dalaman’ı Salladı
Yayınlama: 08.03.2019
A+
A-

“PROJELERİNİN BİR TANESİNİ BİLE HAYATA GEÇİRMEMİŞLER”

Demokrat Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı Dr. Beyhan Korkut, “Benim en büyük gayem halkımıza hizmet etmek için proje üretmek ve bunu lafta değil icraata geçirmek. Ancak bugüne kadar başa geçenlere baktığımızda, projelerinin bir tanesini bile hayata geçirmemişler hatta halkımızı kalkındırmak için projeleri bile yok. Hep laf. Çiftçinin, üreticinin en iyi şekilde ürününü üretebilmesi ve satabilmesi için onları sonuna kadar destekleyeceğim” diyerek, öğrencilere destek olacaklarını, yeni okullar, atölyeler ve tekstil atölyeleri kuracaklarını, bu atölyelerde hedefinin yaklaşık 2000 kadını üretime teşvik ederek ekonomiye katkı vermelerini sağlamak olduğunu, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar yaratmak olduğunu belirtti. Korkut konuşmasının ardından Dalamanlılara, Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

“MUĞLA TEKRAR ŞAHLANACAK! KIRAT VE MEHMET KOCADON İLE ŞAHLANACAK!”

Dalamanlıları selamlayarak sözlerine başlayan Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ise “İki tane havalimanını Muğla’mıza kazandıran değerli siyasi büyüklerimiz ve Demokrat Parti olarak hizmet etmek için tekrar karşınızdayız arkadaşlar. Muğla tekrar şahlanacak, kırat ile şahlanacak! Mehmet Kocadon ile şahlanacak” dedi.

KOCADON: ‘DALAMANLI HALKIMIZ, BU ZULÜMDEN KURTAR BİZİ BAŞKANIM!” DİYOR

Problemin değil çözümün bir parçası olarak geldiğini ifade eden Başkan Adayı Kocadon “Toplasanız Dalaman’a beş kere gelmiş midir bilmiyorum ama son zamanlarda sokaklarda gezmeye yürümeye başlamış. Hep bir ‘yapacağız’ ‘edeceğiz’ söylemleri. Şimdi de billboardların üzerinde dikkat edin, yatırımlardan bahsediliyor yine ‘yapacağız’ diye. Peki, beş senedir neredeydin? Sağ olsun Beyhan başkanım, bugün Dalaman’da beni şöyle bir gezdirdi. Herkesin bir derdi var, herkes ‘başkan kurtar bizi!’ diyor. Nedir, neden kurtaracağım ben sizi? diye sorduğumda ‘zulümden kurtar artık yeter!’’ diyor, ‘hizmet gelsin’ diyor, ‘bıktık bu zulümden’ diyor. Şoför esnafına zulüm, muhtara zulüm, yatırımcıya zulüm, pazarcıya, üretene zülüm! Peki, ben de söz veriyorum: 31 Mart’ın akşamı bahar değil, bulut duman olacak, yok olup gidecekler.

“DALAMAN HALKI İSTESİN, KOCADON YAPSIN. YETER Kİ HALK İSTESİN!”

Bodrum’un 1983 yılına kadar göç veren bir bölge olduğunu, kendi ailesinin de geçim kaynağının o yıllarda tarım ve hayvancılık olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Kocadon, “Ben de çok badem silktim, zeytin silktim, mandalina gibi çapaladım, ekim biçtim. Aslımı hiçbir zaman inkar etmedim yani kısaca sizin içinizden biri olarak geliyorum. Beyhan başkanıma çok katılıyorum. Ürettiğini koruma, kollamak zorundayız. Üret Dalamanlı kardeşim! Beyhan kardeşimin dediği her şeyin altına imzamı atıyorum. Ürettiğini eğer almazlarsa da ben alacağım, ben pazarlayacağım, satamazsan gerekirse tezgahın başına ben geçip satacağım. Söz veriyorum. Dalaman halkı istesin, Kocadon yapsın. Yeter ki halk istesin!” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Mehmet Kocadon ile Beyhan Korkut, partililer ve vatandaşların katılımıyla Demokrat Parti Dalaman Seçim Ofisini açtı. Parti ofisini dolduran vatandaşlar, her iki başkan adayına Dalaman için istek ve taleplerini iletti.

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Dalaman ziyareti sırasında ayrıca Harbi Radyo’da canlı yayın konuğu oldu ve adaylık süreci ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Kocadon, “Zor günlerimde, dostlarımın mesajlarını radyodan bana ulaştıran Harbi Radyo, bu sefer de sesimizin halkımıza ulaşmasına vesile oluyor. Teşekkürler harbi Radyo” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.