Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Uz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek isteyecek mi?

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Salı günü gerçekleştirdiği toplantıda kulübü kayyuma terk etmeyeceklerini ve yola devam edeceklerini açıklamıştı. ‘Altaş Denizlispor, Denizli’yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek isteyecek mi?’ sorusuna Mehmet Uz, “Listemizi yaptık, Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız” diye cevap verdi.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet

Altaş Denizlispor’da başkan adayının çıkmadığı kongre süreci sonrası ilk basın toplantısını gerçekleştiren Başkan Mehmet Uz önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Uz, yönetime davet usulü isimler dahil olacağını yada kongre yaparak yönetimi güçlendirmek istediklierini belirtti. Kulübü kayyuma terk etmeyeceklerinin altını çizen Başkan Uz, toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Gazeteci Ahmet Deda toplantıda, ‘Denizli’deki siyasiler size ne kadar yardım ediyor, Denizli’yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek isteyecek misiniz, kulübün futbolculara ve yöneticilere borcu var, yöneticilere olan borçlara faiz işliyor mu, stadyumda küfür edip ceza alan yöneticilerin parasını kim ödür?’ sorularını yöneltti.

Başkan Uz bu sorulara;”Geçtiğimiz sene bütün kapıları tek tek çaldım. Sponsorluk almak ve forma satışı için ziyaretlerde bulundum. Bize formacı dediler. Formacı olduk ama takımı kurtardık. Bana formacı dediklerinde istifa edebilirdim. Şimdi gelinen noktada insanlara kaç sefer gidebilirsiniz? İnsanlar destek vermekten bıkmışlar. Ben de artık vermesinler ve şirketleşelim dedim. Bu durumu siyaset malzemesi yapmayalım istedik. Denizlispor’a iş insanları ve Denizlililer sahip olacak. Bunların yanında belediye ve siyaset sahip olacak. Biz sahip çıkanı da çıkmayını da biliyoruz. 1 TL alamadıklarımız da canını verenler de var. Biz dilenci değiliz. Bu kulüb sahibi Denizli’dir. Bizim yönetici olarak işi planlamamız gerekiyor. Şirketleştiğimiz zaman siyasetçi de başkan da eski yöneticilerde şirkete girecekler. Bize yardımcı olmalarını isteyeceğim. Herkesin yanına tek tek gideceğim ve basınla paylaşacağım. Bu işi hep beraber kurtaracağız.

Bu kulüpte küfürden ceza almış ve ödememiş veya faiz alan kişiler kulübe parayı iade ederler. Böyle bir şey varsa ve söylersek iade ederler. Bu insanlar iyi niyetli. Kanun gereği bir kişi küfürden ceza alırsa kulüp bu parayı 10 sene sonra olsa bile parayı geri alıyor. Kulübe verdiği borçtan faiz aldıysa o kişi parayı iade etmek zorundadır. Böyle bir şey varsa basına açıklarım.” diye cevap verdi.

Denizli’yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talepleri olacağını söyleyen Mehmet Uz,”Cumhurbaşkanımızdan para değil projelerimize destek isteyeceğiz. Listemiz hazır” dedi.