Mehmet Uz’dan davet var! “Bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptık”

Altaş Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesi taraftarlara maça davet çağrısında bulundu.

Mehmet Uz’dan davet var! “Bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptık”
Yayınlama: 13.10.2021
A+
A-

Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini hatırlatan Denizlispor Başkanı Başkan Uz, “Kısa süre içerisinde gerçekleştirdiğimiz iyi transferler ile rekabetçi bir takım oluşturduk. Takımımız uyum ve alışma sürecinin sonuna geliyor. Artık ligde ve kupada güzel sonuçlar almak istiyoruz. Bizler yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yaptık. Şimdi sıra taraftarlarımızda, maçlarımıza gelerek bizlere destek versinler. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın ve Cumartesi günü oynayacağımız Balıkesirspor maçında takımlarının yanında olsunlar” dedi.

Bilet fiyatlarında ciddi bir indirim uygulandığını vurgulayan Başkan Uz, “Taraftarlarımız bizlerden bilet fiyatlarında indirim yapılmasını istedi. Onların bu isteklerine kayıtsız kalmayarak yüzde 50 oranında bir indirim yaptık. Taraftarlarımız bizler için çok önemli, yönetim kurulu olarak onlara ne kadar çok ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Onlar bizim en büyük gücümüz ve bu gücü yanımızda hissetmek istiyoruz. Artık bahanemiz kalmadı, bu şehrin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Denizlispor sadece yönetim kurulunun değil, şehrin takımıdır. Tüm şehir olarak birlik, beraberlik ve bütünlük sağladığımızda özlediğimiz başarıları yeniden yakalayacağız” diye konuştu.

16 Ekim Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Altaş Denizlispor – Balıkesirspor müsabakası saat 16.00’da başlayacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.