Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Melek Baykal Denizli’de taksi isyanı! “Böyle rezillik görmedim”

Denizli’de yarın sahnelenecek Şen Makas isimli tiyatro oyunu için İstanbul’dan Denizli’ye gelen ünlü oyuncu Melek Baykal, Çardak Havalimanında taksilerin yolcuyu havalimanı çıkışından almasına tepki gösterdi. Baykal taksiye binebilmek için yaklaşık 1 kilometre yürüdü.

Denizli’de yarın sahnelenecek Şen

Ünlü Sanatçı Melek Baykal, yarın Denizli’de sahnelenecek Şen Makas tiyatro oyunu için İstanbul’dan havayoluyla Çardak Havaalanı’nda geldi. Akşam saatlerinde Denizli’ye iniş yapan Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı şehir merkezine gitmek için taksi kulanmak istedi. Yanındakilerle birlikte havalimanı binasından çıkan ünlü sanatçı, taksilerin bina çıkışı yerine havalimanı çıkışından yolcu aldığını öğrenince şok oldu. Taksinin bavullarını aldığı 68 yaşındaki ünlü oyuncu, taksiye binmek için havalimanı çıkışına kadar yaklaşık 1 kilometre yürüdü.

O ANLARI KAYDETTİ

Ünlü oyuncu, taksiye binmek için yürüdüğü anları kaydetti. Hem yürüyen hem de duruma tepki gösteren Baykal, “Hayatımda böyle bir rezalet yaşamadım. Taksi bavullarımızı aldı ama bizi almadı. Yapılan saçma sapan uygulama nedeniyle taksiler yolcuları bina çıkışı değil havalimanı çıkışında alabiliyor. Şuan 1.5 kilometre yürüdük. Taksi önde biz arkada devam ediyoruz. Böyle saçma sapan bir uygulama olamaz” dedi.

Sanatçı ‘böyle rezillik görmedim’ başlığıyla yaptığı paylaşıma ise şu notu düştü: “İstanbul’dan Denizli havalimanına iniyorsunuz… Taksiler orada bekliyor. Taksiyle anlaşıyorsunuz. Tam bineceksiniz taksi şoförü diyor ki; ‘binemezsiniz, ben bagajlarınızı alırım sizler yürüyerek güvenlik kapısına gelin güvenlikten alırım sizi’ diyor…Allah aşkına dünyanın neresinde var böyle bir durum…Var da ben mi bilmiyorum? Hastası var, yaşlısı var, engellisi var, hamilesi var… Olacak iş midir bu soruyorum sizlere…. Neyse, 1,5 – 2 km yolu yürüyerek güvenlik kapısına geliyoruz. Tuttuğumuz araçta bizi takip edip yanımızda geliyor. Güvenlikte görevli polislere soruyorum nedir bu rezalet diye? Aldığım cevap şu; Melek hanım bizimle yani emniyetle ilgili bir durum değil… Bu tamamen Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Denizli Belediyesi’nin uyguladığı bir durumdur. Maalesef 2 senedir de durum böyle diyor… Gerçekten şaşkınım sinirliyim ve üzgünüm Vatandaşın durumu içler acısı… Vatandaş her zaman olduğu gibi cezalandırılıyor…”

Denizli Büyükşehir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ticari taksilerin Çardak Havalimanı içerisinden yolcu almasıyla ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi’nnin herhangi bir yetkisi veya sorumluluğu bulunmayıp, sanatçımızın yaşadığı talihsiz olay bizleri de derinden üzmüştür.” ifadelerini kullandı.