Meme kanserine karşı zumba

HALK SAĞLIĞININ KORUNMASINA KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN KARŞIYAKA BELEDİYESİ, ‘MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI’ KAPSAMINDA ZUMBA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. MUHARREM CANDAŞ SPOR SALONU’NDA ÜCRETSİZ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYON YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Meme kanserine karşı zumba

Halk sağlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla bilinçlendirme çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında zumba etkinliği düzenledi. Muharrem Candaş Spor Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen organizasyon yoğun ilgi gördü.

Hastalığın simgesi olan pembe renkli tişörtler giyen yaklaşık 300 kadın, iki saat boyunca eğitmenler eşliğinde zumba yaptı. Etkinlikte meme kanserine karşı farkındalık oluşturulurken, sağlıklı yaşam için sporun önemine de dikkat çekildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla sürekli olarak spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlediğimiz zumba etkinliğiyle de giderek yaygınlaşan bu hastalığa dikkat çekmeye çalıştık. Kadınlarımızla el ele verip farkındalık oluşturduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yayınlama: 19.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.