Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memleket Partisi Denizli’de seçim heyecanı

Memleket Partisi Denizli’de seçim heyecanı başladı. Denizli’de Memleket Partisi 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleşti. Hemen ardından ise partililer Merkezefendi İlçe Başkanlarını seçti.

Memleket Partisi Denizli’de seçim

Memleket Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Osman Uluköy tek aday olarak girdiği seçimde başkan seçildi. Seçim öncesinde 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşen kongreye çok sayıda partili katıldı.

 Çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen kongrede konuşan Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Murat Cımık “Size bu partinin nasıl kurulduğunu, kimlerle kurulduğu ile ilgili iki şey anlatacağım. Tarih 9 Nisan 2021. İl başkanı ile beraber İzmir’e gittik. Sayın Genel Başkanımızın önüne çıktık. Biraz sohbet ettikten sonra ‘ne içersiniz?’ dedi. Çay içeriz dedik. Çay sipariş vermek yerine kalktı bize çay yaptı. Bir demleyecek kadar mütevazı bir insandır. Sayın Genel Başkanımız il binası açılışına geldiği gün Acıpayam ziyareti düzenlendi. Sayın başkanım ‘yemek konusunda hiç bir hazırlık yapmayın. Biz ayaküstü olsa da yeriz’ Erkan Başkanım da o gün bir restoran ayarlayarak çorbadan tatlıya kadar ikram etmek istedi. Genel başkanımın danışmanı ‘hayır olmaz öyle şey. Bizim çok yolumuz var. Aynı otobüsle gideceğiz. Ve genel başkanımız şaşalı yemek sofraları istemiyor’ diyebilecek kadar bu parti ne şartlarla kimlerden kurulduğunu ve zaman zaman zaman bize saraylar, milyon dolarlar yada Amerika’dan Almanya’dan bize gönderilen paranın nasıl asparagas olduğunu, partinin gerçek kimliğinin kimlerden oluştuğunu, anladıkça ortaya koyuyor. Bu parti Türkiye’nin geldiği noktadaki 20 yıldır Türkiye’yi bataklığa sürükleyen bir gerçek yanında 20 yıldır da bu düzenden memnun olan bir süreçte kurulmanın zaruretinden kaynaklanan bir kurumdur. Bu nedenle hiç kimsenin bizi lekelemesine, bizi aşağılamasına izin vermediğimiz gibi bu parti Türkiye’nin içinde gururla kurulan, cesaretli insanlardan oluşan bir kurtuluştur. Bu partide olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay Denizli İlçe Kongresine katılmak ve Denizli örgütünü desteklemek için memleketi Denizli’ye geldi. Burada konuşan Ergenay; “Gönül istedi ki İl başkanlığı seçiminde de burada olalım, omuz omuza birbirimize destek verelim. Ancak önümüzdeki hafta bizde il kongremizi gerçekleştireceğiz. Biz Memleket Partisi olarak çok kısa zamanda önemli işler başardık. Maalesef Türkiye’de siyasi partiler artık insanlara umut olamıyor. 18 yıldır bir siyasi parti ülkeyi yönetirken karşı tarafta bir muhalefet yok. İktidarı eleştirecek, yanlışlarını söyleyecek bir muhalefet partisinin olmadığını düşünerek, Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin halka indiğini, konuşmalarında çok net ve açık, amasız,  lakinsiz,  fakatsız siyaset yaptı. Memleket Partisi kurulduğu günden bu yana hep ilkleri getiriyor. Neler yapabileceğimizi seçmeninin halkımıza göstereceğiz. Her şey 18 Eylül’den sonra daha güzel olacak. Memleket Partisi Türkiye’nin umudu olacaktır. Önümüzdeki haftaki il kongresinde de sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Merkezefendi İlçe Başkan adayı Osman Uluköy “Demokrasimiz, özgürlüklerimiz hiç olmadığı kadar savunmasız. Ekonomik, sosyal ve insani ilişkilerimiz belki de Cumhuriyet tarihimizin en kötü dönemini hep birlikte göğüslüyoruz. Bizler hiçbir şeye karışmayı ‘bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın’ mantığı ile hareket edebilirdik. Fakat bizler hiç umut vadetmeyen mevcut iktidara ve mevcut muhalefete inancımız kalmadığı için geçmişte olduğu gibi bugün de umutlarımızı yeşerten, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sayın genel başkanımızın açtığı yola hep beraber girmiş bulunmaktayız. İşimiz zor mu zor. Fakat Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’daki durumuna bakınca o kadar da zor değil diyoruz. Yeter ki başımızda zafere inanan bir komutanımızın peşinde bizler de bir nefer gibi tepeden tırnağa elimizden gelen her şeyi yapma gayretinde bulunalım. Bugün geldiğimiz durum ortadadır. Ülke her yönden kötü yönetilmektedir. Yangınlar var, yardım çağrısı yapıyoruz diye ortalık ayağa kalkmakta, ama bugün sınırlarımızdan milyonlarca Afgan, Suriyeli elini kolunu sallaya sallaya geçtiği halde hiç kimseden ses çıkmamaktadır. Ama gün gelecek yanlışlar doğrudur deyip doğrular yanlış kabul edilecek. Çok yakında ikiz bebek sahibi olacağım. Ben çocuklarımı daha güle bir Türkiye’de, daha güzel şartlarda, Atatürk’ün bahsettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünde bir ülkede büyütmek istiyorum. Bunu içinde elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veriyorum. Partiye gönül vermiş üyelerimizden de aynı hedefi bekliyorum” dedi.