Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Ergenay ve yönetimi hız kesmiyor!

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay ve yönetimi Menderes’te ziyaretlerine devam ediyor. Ergenay ve yönetimi Bulgurca Mahalle Muhtarı Bahtiyar Zeybek’i ziyaret etti.

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Ergenay ve yönetimi hız kesmiyor!

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay ve yönetimi Menderes’te ziyaretlerine devam ediyor. Son bir ayda İzmir’de en çok üye kaydı yapan Memleket Partisi İlçe yönetimi olmayı başaran Menderes’te yönetim ziyaretlerini sürdürüyor.

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay ve yönetimi Bulgurca Mahalle Muhtarı Bahtiyar Zeybek’i ziyaret etti. Bulgurca muhtarı ve halkının misafirperverlikle karşıladığı Ergenay ve yönetimi mahallenin ihtiyaç ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Memleket Partisi Menderes İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Bulgurca muhtarımız sayın Bahtiyar Zeybek beyi yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ettik. Muhtarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz’ ifadelerine yer verdi.

Yayınlama: 12.01.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.