Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meraklı kedi drone’nin peşini bırakmadı

DENİZLİ’DE TERMAL BİR OTELDE YAPILAN HABER ÇEKİMİ ÇALIŞMALARINDA MERAKLI BİR KEDİNİN DRONE KAMERASININ PEŞİNİ BIRAKMAMASI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ. OPERATÖRÜN ÇABASINA RAĞMEN DRONE’NİN PEŞİNİ BIRAKMAYAN KEDİ, HAVALANAN DRONE’NİN İNMESİNİ DAKİKALARCA BEKLEDİ.

DENİZLİ’DE TERMAL BİR OTELDE

Denizli’de termal bir otelde yapılan haber çekimi çalışmalarında meraklı bir kedinin drone kamerasının peşini bırakmaması görenleri şaşkına çevirdi. Operatörün çabasına rağmen drone’nin peşini bırakmayan kedi, havalanan drone’nin inmesini dakikalarca bekledi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi turistik Karahayıt Mahallesi’ndeki termal bir otelin daimi kedisi, Rusya’dan gelen heyeti görüntülemek üzere havalanan drone ile yakından ilgilendi. Kedinin drone’dan korkup kaçmaması, hatta dakikalarca drone ile bakışması gelen ziyaretçilerin de ilgisini çekti. Drone operatörünün çabasına rağmen drone’un yanından ayrılmayan meraklı kedi, operatörün drone havalandıktan sonra yaptığı müdahale ile biraz olsun uzaklaştı. Meraklı gözlerle drone’u inceleyen kedi, havalanan drone’nin ardından ‘Gitme’ dercesine seslendi.

O anları görüntüleyen bölgesel bir televizyon kanalının kameramanı Ümit Memiş, kediyi yakın markaja alarak takip etti.