Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merkezefendi Kitap Günleri’nde Denizlili ünlü yazar geliyor!

Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği Kitap Günleri tüm hızıyla sürüyor. Denizli’de gerçekleşen kitap günleri Denizli’nin tanıdığı bir ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği Kitap

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlene Kitap günleri devam ediyor. 3 Ekim’de başlayan etkinlik 13 Ekim’e kadar devam edecek. 60 Yazarı ağırlayan kitap günleri etkinliği Çarşamba günü Denizli’nin yakından tanıdığı Denizlili önemli bir yazar ve şairi ağırlayacak. ‘Kuşlar yasına gider’, Yollar Fısıltısı’, Geçmiş şimdi gelecek’, ‘Bin hüzünlü yaz’ gibi önemli eserlerin sahibi aslen Denizlili ve Çallı olan Hasan Ali Toptaş, Merkezefendi Kitap Günleri için Denizli’ye gelecek. 1958 Çal doğumlu olan Türk edebiyatının önemli isimlerinden bir olarak kabul edilen Toptaş, 9 Ekim Çarşamba günü Merkezefendi Kitap Günleri’nde Denizlili şiir ve romanseverlerle buluşacak.

HASAN ALİ TOPTAŞ KİMDİR?

Hasan Ali Toptaş, (doğ. Denizli, Çal, 1958). Yazar.

İlk ve ortaokulu Denizli’nin ilçesi Baklan’da, liseyi Çal Lisesi’nde bitirdi. 1978’de başladığı Uşak Meslek Yüksekokulu’nda bir yıl okuyup bıraktı. 1981’de Çiv­ril Vergi Dairesi’ne veznedar, Sincan Vergi Dairesi’ne icra memuru, 1996’da Sincan Hazine Avukatlığında memur olarak çalıştı ve 2004 yılında emekli oldu.

Çeşitli dergilerde ya­yımladığı öykülerini Bir Gülüşün Kimliği adlı kitapta topladı (1987). Bu arada, Cemil Kavukçu, İzzet Kılıçlı ve Tamer K. Bilgin’le birlikte Yazıt dergi­sinin kuruluşunda (1988) yer aldı.

İlk öyküsü De­nizli’nin yerel gazetesi Denizli Gazetesi’nde 1975’te çıktı. “Bayram Şeke­ri” adını taşıyan bu öyküden sonra İmece, Dönem, Varlık, Yazıt, Adam Öykü, İmge Öykü dergilerinde başka öyküler yayımladı.