Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi Yüksekçıta, İnegöl İle Karşılaşacak

Türkiye Basketbol 2. Lig’nde

Türkiye Basketbol 2. Lig’nde Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, İnegöl Belediye Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Coach Abbas Bakırcı, “Deplasman galibiyetinden sonra kendi evimizde oynayacağımız maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Denizli temsilcisi Merkezefendi Beledeyisi Yüksekçıta geçtğimiz hafta aldıkları Bilecik Belediyespo galibiyeti ile moral depolamış durumda. Takım hafta sonunda İnegöl Belediye Spor Kulübü’nü kendi evinde ağırlayacak.  Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Zor Bir Maç Bizi Bekliyor”

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı’nda hedef, bu hafta kendi evinde de kazanmak. Coach Abbas Bakırcı, maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Bakırcı, “Geçtiğimiz hafta Bilecik deplasmanından güzel bir galibiyetle döndük. Şimdi sıra kendi evimizde oynayacağımız maçımızda… İnegöl Belediye Spor maçını kazanarak, kendi evimizde maç kazanmaya başlamak ve üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve maç saatini bekleyeceğiz. Takımıma ve ekibimize güveniyorum. Sporseverleri takımımızı desteklemek üzere maça bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, İnegöl Belediye Spor maçı 21 Ocak Pazar günü saat 17.00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak.