Merkezefendi Yüksekçıta Kritik Virajda

Merkezefendi Yüksekçıta Kritik Virajda
Yayınlama: 05.01.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, 6 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Antalya’nın Kepez Belediye Basketbol takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı hafta sonunda Antalya’ya gidiyor. Kepez Belediye Basketbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini beklemeye başladı.

”Telafi Edeceğiz”

Coach Abbas Bakırcı, takım olarak iyi hazırlandıklarını ve Güzelbahçe escort bayan Antalya deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Bakırcı, “Lige tutunmak isteyen ve yeni oluşum içerisinde olan bir takımla deplasmanda karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Hafta içinde iyi hazırlandık ve deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz. Kendi evimizde son oynadığımız Haliliye Belediye Basketbol Takımı yenilgisini telafi edeceğiz” dedi.

Kepez Belediye Basketbol Takımı ile Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı karşılaşması 6 Ocak Cumartesi Günü Saat 16.00’ da oynanacak.

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.