Merkezefendi’de kış spor okulları başlıyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından Kış Spor Okulları’nda 15 branşta vatandaşlara ücretsiz olarak kurslar verilecek. Vatandaşların, 9-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan başvurulara yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Merkezefendi’de kış spor okulları başlıyor
Yayınlama: 07.09.2019
A+
A-

Kış Spor Okulları 1 Ekim Salı günü başlıyor. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, akıl oyunları, satranç, çim hokeyi, pilates, atletizm, badminton, masa tenisi, minder güreşi, halk oyunları, step-aerobik ve jimnastik branşında verilecek olan kurslara Merkezefendi Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masadan ve Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nden başvuru yapılacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spora olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Doğan, “Yaz Spor Okullarımıza katılım çok yoğun oldu. Merkezefendililerin spora göstermiş olduğu bu ilgi bizleri çok mutlu etti. Merkezefendimiz sporu seven bir ilçe. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Ekim ayında başlayacak olan Kış Spor Okullarımızda tam 15 branşta kurs vereceğiz. Ücretsiz olarak verecek olduğumuz kurslara tüm hemşerilerimi bekliyorum. Spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek” dedi.

Futbol (6+yaş), Basketbol (6+yaş), Voleybol (6+yaş), Tenis (6+yaş), Akıl Oyunları (5+yaş), Satranç (5+yaş), Çim Hokeyi (8+yaş), Pilates (16+yaş), Atletizm (5+yaş), Badminton (5+yaş) ve Masa Tenisi (12+yaş) branşları Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde, Akıl Oyunları (5+yaş), Satranç (5+yaş), Pilates (16+yaş), Halk Oyunları (8+yaş), Jimnastik (3+7yaş) ve Step-Aerobik (16+yaş) branşları Akkonak Spor Eğitim Merkezi’nde, Akıl Oyunları (5+yaş) ve Satranç (5+yaş) branşları Gerzele Spor Eğitim Merkezi’nde, Tenis (5+yaş) ve Badminton (5+yaş) branşları Servergazi Spor Eğitim Merkezi’nde, Minder Güreşi ise Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.