MHP Denizli’de Belediye Başkanı Adaylığı için İsmi Geçenler

MHP Denizli’de Belediye Başkanı Adaylığı için İsmi Geçenler
Yayınlama: 28.09.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 31 Mart Yerel Seçimlerine uzun bir süre olmasına karşın başkan adaylarının çalışmalarını gerçekleştirmesine imkan vermek için Buldan’da Belediye Başkan adayını Mustafa Şevik, Çal Belediye Başkanı adayı Fethi Akcan olarak açıkladı. MHP’nin yerel seçim startını erken vermesi, kamuoyunda yeni isimler de açıklanacak beklentisi oluşturdu.

MHP Kulislerinde yerel seçimlerde başkanlık için ismi geçen isimler ise şu şekilde;

MERKEZEFENDİ

Yurdahan Özhan;MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve parti için ağırlığı olan Özhan Merkezefendi Belediye Başkanlığı için ismi en önde gelen adaylardan. Aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Özhan, çalışmalarına aylar önce başlamıştı.
Mehmet Uz:24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 2. sıra milletvekili adayı olan ve gerçekleştirdiği çalışma ile taraflı tarafsız takdir toplayan Uz’un seçilememişti. Bu sürecin ardından Uz’un ismir Merkezefendi Belediye Başkanlığı için geçmeye başladı. Ancak İl Başkanı Cafer Birtürk’ün Denizli Deda Haber’e verdiği özel röportajda Mehmet Uz ile belediye başkanlığı için görüşüldüğünü ancak istemediğini belirtti. Birtürk, Uz’un bu karına saygı duyduklarını belirtti.
İsmail Yarımca:MHP camiasında saygı ve sevgi göre isimlerden biri olan Yarımc aday adayı olduğunu açıklamıştı. Yarımca’nın parti içindeki ağırlığı göz önüne alınırsa en güçlü adaylardan biri olması bekleniyor.

PAMUKKALE

Hasan Okur: MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ün yardımcısı Okur, Pamukkale Belediyesi başkan aday adaylığını sosyal medyadan açıkladı.Okur, Pamukkale Belediyesi’ni almak için büyük atılım yapması beklenen MHP’de en önemli adaylardan.
Abdullah Deda: Deda Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deda siyaset sahnesine girebilir. Yaptığı projelerle Denizli’nin en önde gelen iş adamlarından olan Deda Pamukkale Belediyesi’nin MHP tarafından alınmasında yardımcı olacak en güçlü isimlerden biri olarak nitelendiriliyor.
Metin Karakurt:Merkezefendi meclis üyesi Metin Karakurt’un aday olabilmek adına nabız yokladığı, geçtiğimiz aylarda ise çevresindekilere bunu söylediği biliniyor
Yasin Özpek: İşadamı Özpek’in aday olmayı düşünmediği fakat parti tarafından aday gösterilmek istendiği gelen kulisler arasında.
Halil İbrahim Çerçi: Aday adayı olma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. Şu anda nabız yokladığı konuşuluyor.

 

BABADAĞ

Mustafa Atlı:Aday adayı olacağını daha önce açıklamıştı.
Ümit Karabulut:Babadağ Belediye başkanlığı için ismi geçen başka bir isim.

SARAYKÖY

Ahmet Çelikak: Eski Belediye Başkanı ve mevcut İlçe Başkanı 24 Haziran seçimlerinde bunu açıkça dile getirmişti. Çelikak ilçede sevilen bir isim olması sebebiyle kendisine rakip çıkmayacağı konuşuluyor.

BOZKURT

HAMDİ CİN:MHP’den daha öncede aday olan Cin, Bozkurt’ta yeniden adaylık istediği konuşuluyor. 2014 yerel seçimlerinde Hamdi Cin 2454 oy alarak, CHP’nin adayı Birsen Çelik’in 327 oy gerisinde kalarak başkanlığı kaçırmıştı.

SERİNHİSAR

Halil Öztürk: Geçtiğimiz seçimlerde de projeleri ile Serinhisar’da sahaya çıkan Halil Öztürk, 5 yıl boyunca Denizli’nin birçok ilçesinde kalkınmaya yönelik yaptığı çalışmalarla ismini daha fazla duyurdu. İhracat çalışmaları ile bölgeyi kalkındırmak istediğini dile getiren Öztürk’ün Serinhisar’da güçlü bir aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

KALE

Özkan Yeniay: Geçtiğimiz günlerde aday adayı olduğunu açıklamıştı. Karşısına sürpriz birkaç isim daha çıkabileceği konuşuluyor.

TAVAS

Özgür Çölgeçen: Aday olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

HONAZ

Ali Semerci:Denizli’de MHP’ye gönül veren isimlerden biri olan Semerci’nin Honaz Belediye Başkanlığı için ismi geçiyor.
Özer Küçükçal:Honaz Belediye Meclis Üyesi ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Küçükçal, Honaz Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ismi geçenler arasında.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Cafer Birtürk:MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk düşük ihtimal de olsa Büyükşehir Başkanlığını almak için düşünülen bir aday olduğu söylentileri kulislerde dolaşıyor.
Ali Keskin: Keskin Milletvekilliğine aday gösterilmese de tıpkı aday gibi çalışarak parti üst yönetiminden takdiri kazanmıştı. Bu konuda Büyükşehir’e aday gösterilerek teşekkür edileceği konuşuluyor. Keskin’in geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli ziyareti de bunun bir göstergesi olabileceği söyleniyor.
Yusuf Garip: Denizli Büyükşehir Belediyesi MHP Grup başkanvekili ve Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi olan Garip, Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi için nabız yokluyor. Yusuf Garip’in Büyükşehir’i istediği gelen kulisler arasında.

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.