Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İzmir Gece Gündüz Sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde Milletvekili adaylarında bulunduğu heyetle gece gündüz çalışıyor. Sahur vakti Menderes İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği programda vatandaşlarla buluşan MHP İzmir Teşkilatı, gündüz ise İzmir İş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yeniden başkan seçilen Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve ekibini tebrik ederek projelerini anlatan kalabalık MHP Teşkilatı, aynı gün rotayı Ege İhracatçı Birliklerine (EİB) çevirdi. İl Başkanı Necat Karataş ve beraberindeki heyet Jak Eskinazi ve yönetim kuruluna başarılar diledi, İzmir için hedeflerini anlattı.

Milletimiz için…

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimleri kapsamında programlarını hızlandıran İzmir MHP Teşkilatı, deyim yerindeyse gecesini güzdüze kattı. Menderes İlçe Teşkilatının Menderes Meydanı’nda düzenlediği sahur programında vatandaşlarla kahvaltı eden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Türkiye için Türk Milletinin güvenliği için MHP buradadır. Vatandaşlarımız bunu hiç unutmasın. Cumhur İttifakı; Türkiye’nin içten ve dıştan saldırılara karşı bertaraf harekâtıdır” dedi.

Ara vermek yok

Aralıksız, dört bir yandan ve sürekli çalıştıklarını, bıkmadan usanmadan vatandaşlara Cumhur İttifakını anlattıklarını kaydeden Necat Karataş, gündüz programında beraberindeki Milletvekili adayları ve Yönetim Kurulundan oluşan heyetle İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetim kurulunu tebrik eden Karataş, İzmir’in taleplerini karşılayacak genç ve dinamik Milletvekili adayları MHP listelerinde ve karşınızda. Milliyetçi Hareket Partisi, esnafın, iş dünyasının ve Türk Milletinin teminatıdır, güvencesidir. Türkiye’nin geçmişinde olduğu gibi geleceğinde de en önemli bölümü esnaf dünyası oluşturmaktadır” diye konuştu.

“Her zaman destek gördük”

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da kucaklayarak karşıladığı heyete, seçimin Türkiye ve İzmir’e hayırlı olmasını diledi. İzmir Milletvekillerinin esnaf sorunlarıyla ilgili her zaman kapısını çaldıklarını ve esnaf sorunlarını dile getirdiklerini belirten Mutlu, “Geçmiş zamanda da MHP Milletvekillerinin esnaf sorunlarına ilişkin çaba sarf edip, sıkıntılarımızı TBMM’ye taşıdılar. Özetle bizimle birlikte mücadele ettiler, yanımızda ve destek oldular. Geçmişteki çalışmalar ve desteklerden dolayı biz razıyız. Biliyoruz ki yeni dönemde de aynı destek sürecek”

“Projelerimiz hazır”

Aynı gün içerisinde rotayı Ege İhracatçı Birlikleri’ne (EİB) çeviren MHP İzmir Heyeti, Başkanı Jak Eskinazi ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Seçim çalışmaları, projeleri ve İzmir’in konuşulduğu toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

MHP İl Başkanı Necat Karataş,  İzmir’in taleplerini karşılayacak bir parti olarak hazır olduklarının altını çizerken, ihracatçılara yönelik hayata geçirecekleri proje ve yöntemler hakkında açıklama yaptı. İhracatçılara özel teşviklerin arttırılmasının önemini belirten Karataş “Bu teşviklerin birinci bölümü, dünya rekabeti ile eşdeğer bir faiz oranıyla mücadele edecek ortamın olması. İkinci bölümü ise bunun devlet desteği ile devam ettirilmesi. Biz bununla ilgili projelerimizi hazırladık. İnşallah vekillerimiz sayesinde bu projelerimiz Ankara’ya gidecek. Biz MHP teşkilatı olarak her zaman sizin yanınızda olacağız. Türkiye’nin büyümesinin siz değerli iş insanlarının, işverenlerin kanalıyla olduğunu çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

Eskinazi: “Gurur duymaya devam ederiz”

İzmir’in sorunlarını sıkıntılarını dile getiren, İzmir’i temsil edecek ve bu problemleri gerekli mercilere taşıyacak nitelikte kıymetli milletvekillerine ihtiyaçları olduğunu ifade eden EİB Başkanı Eskinazi ‘’İzmir Türkiye geneline göre sıkıntıları az olan biraz daha gelişmiş bir şehir olabilir ama gelişmişliğinde kendine getirdiği sorunlar var. Bizim bütün vekil kardeşlerimizden isteğimiz, bu sorunların cevaplarını aramak, hangi parti iktidarda olursa olsun onlara anlatmak. MHP İzmir Milletvekilleri bizim her zaman gurur duyduğumuz arkadaşlar, hepsiyle geçmişten günümüze çok iyi ilişkilerimiz oldu. İnşallah yeni dönemde de bizi temsil edecekler ve bizde kendileriyle gurur duymaya devam edeceğiz” dedi. MHP teşkilatının yenilenen yüzüne de vurgu yapan Eskinazi, “Bizim millet olarak taze yüzlere yeni kanlara ihtiyacımız var. Bizi ileriye götürecek yeniliği yakalayacak olan gençlerimiz. Bu sebeple gençlere çok emek vermemiz yol göstermemiz lazım” diyerek genç vekil adaylarının başarılı olmasını canı gönülden istediğini ifade etti.