MHP İzmir Milletvekili Adayı Bulut: “Şoför Esnafı Yalnız Değil”

MHP İzmir Milletvekili Adayı Bulut: “Şoför Esnafı Yalnız Değil”
Yayınlama: 09.06.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, “Bugüne kadar yalnız bırakılan şoför esnafına, Türkiye’nin yükünü çekenlere omuz vermeye geliyoruz” dedi.

Türkiye’de 10 milyonu aşkın ticari aracın faaliyette bulunduğunu söyleyen MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, “Karayolu taşımacılığı sektörü Türkiye’nin en aktif, katma değeri en yüksek ve en geniş çalışma alanıdır. Bu alanda faaliyet gösterenleri gözden uzak ve desteksiz bırakamayız. Bilhassa akaryakıt böylesine yüksek fiyatlarda seyrederken, taşımacılık sektörü çaresiz kalamaz. MHP, tüm varlığı ve tüm gücüyle şoför esnafının yanındadır” diye konuştu.

Akaryakıt fiyatları düşürülecek

Kendisinin de yarım asırdır faaliyette bulunan bir taşımacılık şirketinin yöneticisi olduğunu sözlerine ekleyen Bulut, şöyle devam etti; “Sektörün bütün sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Artan işletim maliyetleri sektörün en büyük düşmanı. Bu sebeple unutulan, gözden uzak tutulan ve bugüne kadar yeterli ilgi gösterilmeyen karayolu taşımacılığı sektörüne destek vermek zorundayız. TBMM’de güçlü bir MHP, yük ve yolcu taşımacılığı başta olmak üzere bu sektörü yeniden ele alacak, vergi sisteminden akaryakıta kadar tüm maliyetleri düşürecektir. Araç sigortaları, yakıt giderleri ve SGK giderlerini yük olmaktan çıkaracağız. Ülkemizin en güçlü sektörünün desteklenmemesi düşünülemez. Deniz taşıtlarına verilen akaryakıt desteği karayolu taşıtlarına da verilecektir. Bu sayede sanayicilerimizin de üretim maliyetleri düşecektir.”

Türkiye’nin yükünü çekenlerin yükünü alacağız

“Türkiye’nin yükünü çekenlere, omuz vermeye geliyoruz” diye konuşan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, sözlerine şöyle son verdi; “MHP olarak insanımızın, bilhassa çalışan, üreten ve katma değer sağlayan sektörlerin yanındayız. Karayolları taşımacılığında akaryakıta yansıtılan fahiş vergilerin oranlarını düşürmek yapacaklarımız ilk işlerden biri olacaktır. Türkiye’nin yükünü çekenlerin yükünü alacak, onlara destek olacağız. Minibüsünden taksisine, otobüsünden kamyon ve kamyonetine kadar karayollarında taşımacılık yapanlar bizleri her zaman yanında bulacaktır. TBMM’deki Güçlü MHP, şoförlerimizin yanındadır. Yeni araç alanlara vergi indirimini ve kredi desteği de getireceğimiz destekler arasında.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.