MHP İzmir Milletvekili Adayı Bulut: ‘Sürpriz Yaşamayacağız, Hedeflediğimiz Noktaya Ulaşacağız’

MHP İzmir Milletvekili Adayı Bulut: ‘Sürpriz Yaşamayacağız, Hedeflediğimiz Noktaya Ulaşacağız’
Yayınlama: 21.05.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, yeni, aktif ve hızlı bir çalışma modeliyle sahada olacaklarını söyledi. Kendi seçim bölgesinin üç bölümden oluştuğunu ifade eden Bulut, “Teknik olarak simülasyon programlarıyla her türlü ihtimali değerlendirecek, çalışma bölgelerimizi-alanlarımızı ona göre belirleyeceğiz. Sürpriz yaşamayacağız, hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” dedi.

 

MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün açıklanan Milletvekili Aday listelerinin açıklanmasının ardından adaylar yola koyuldu. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, İl Başkanlığı’nın önümüzdeki günlerde iki bölge adaylarını bir araya getireceğini, alınan teknik desteklerle birlikte yol haritasının çizileceğini ifade etti. Ondan sonraki adımın da alanda yoğun çalışmak olacağını kaydeden Bulut, “Seçimler her şeyden önce teknik, stratejik ve planlamaya dayalı bir çalışma alanı. Bu ölçüler ile İzmir İl Başkanlığımız tarafından hazırlanan programın son derece verimli olacağını düşünüyorum. Adaylarımızın hepsi üstün meziyetlere sahip arkadaşlar. Genç, dinamik ve bilgi yüklüler. Bu özellikleri çok iyi değerlendireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Simülasyon Yapıyoruz

İzmir’in Türkiye çapındaki önemli bir Araştırma Şirketinden destek aldıklarını vurgulayan İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Geriye dönük olarak 16 Nisan Referandum Sonuçları, 1 Kasım ve 7 Haziran Genel Seçim sonuçları üzerinde bazı çalışmalar gerçekleştirdik. İleri bilgisayar programlarıyla her türlü olasılığı değerlendirerek simülasyonlar (benzetimler) kuruyoruz. Sosyo-Ekonomik değişkenler, eski seçimler, her ilçede seçimlere katılım oranları,  kültürel-politik dengeler ve yaş temayülleri dijital bilgi bankamızın içinde. Buradan çıkan sonuçlar çalışma stratejimizi ortaya koyacak. Seçim sonuçlarında sürpriz yaşamayacağız ve hedefimize yürüyeceğiz”.

Bölge Çalışması

Yaptıkları teorik değerlendirmelerin yanında adayların özelliklerinin de önemli olduğunu söyleyen Bulut, farklı bir bölge baskısı uygulayacaklarını kaydetti. İzmir 2. Seçim Bölgesi Bakırçay Havzası, Küçük Menderes Havzası ve Merkez olmak üzere 3 bölümden oluştuğunu sözlerine ekleyen Bulut, Bu bölgelerde adaylarla beraber özel ve yoğun çalışmalar gerçekleştireceklerini bildirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.