Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milas Devlet Hastanesi’ne 2 yeni hekim daha atandı

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE 75. YIL MİLAS DEVLET HASTANESİ PSİKİYATRİ VE KADIN HASTALIKLARI BÖLÜMLERİNE YENİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 75. YIL MİLAS DEVLET HASTANESİ’NE YAPILAN YENİ ATAMALARLA PSİKİYATRİ UZMANI DOKTOR SAYISI 2’YE, KADIN DOĞUM UZMANI DOKTOR SAYISI İSE 3’E YÜKSELMİŞ OLDU.

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE 75.

Muğla’nın Milas ilçesinde 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Psikiyatri ve Kadın Hastalıkları bölümlerine yeni atamalar gerçekleştirildi. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne yapılan yeni atamalarla psikiyatri uzmanı doktor sayısı 2’ye, kadın doğum uzmanı doktor sayısı ise 3’e yükselmiş oldu.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna iki yeni doktor ataması gerçekleştirildi. Yapılan yeni görevlendirmeyle Psikiyatri Bölümü’ne Uzm. Dr. Nur Özge Akçam, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’ne ise Op. Dr. Cihan Deniz Keleş atandı.

Aslen Datça’lı olan 1983 doğumlu Akdeniz Üniversitesi, Tıp Fakültesi mezunu Psikiyatri Uzm. Dr. Nur Özge Akçam Artvin’deki son görev yerinden ayrılarak ilçedeki görevine başlarken, 1985 Hatay doğumlu Maltepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi mezunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihan Deniz Keleş ise son görev yeri Kars’tan ayrılarak önümüzdeki günlerde görevine başlayacak.

Yeni atanan doktorlarla daha iyi hizmet vermeye çalışacaklarını belirten 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, “Hastanemizde uzman hekim sayısı 50’ye ulaştı. Yapılan atamalarla psikiyatri uzmanı doktor sayısı 2’ye, kadın doğum uzmanı doktor sayısı ise 3’e yükselmiş oldu. İnşallah yeni hastanemizde 2019 yılı içerinde tamamlanarak hizmete açılmış olacak ve vatandaşlarımıza sağlık alanında daha iyi, daha kaliteli hizmet sunmuş olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.