Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Millet İttifakı’ndan Basın Toplantısı, Akbaba Oy Patlaması Bekledikleri İlçeyi Açıkladı

Millet İttifakı’nın gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ‘anketlerde son durum nedir’ sorusuna cevap verdi. Akbaba,”Henüz genel merkezden bize adaylarımızın oy oranı şudur diye gelmiş bir veri elimizde yok. Ancak 2014’te sayın Kazım Arslan’ın yüzde 39 aldığını düşünürsek sayın Bahtiyar’ın cebinde yüzde 47-48’lik oy var diyebiliriz. Pamukkale’de 2014 seçimlerinde yüzde 26 gibi düşük bir oy almıştık. Pamukkale’de bir oy patlaması yaşanağını söyleyebiliriz”dedi.

Millet İttifakı'nın gerçekleştirdiği basın

Millet İttifakı mensupları CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Millet İttifakı temsilcileri 6 Mart Çarşamba günü saat 17:00’da 29 Bulvarı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştireceği mitinge Denizlili vatandaşları davet etti.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba

AKBABA’DAN MİLLET İTTİFAKI’NIN EGE’DEKİ İLK MİTİNGİNE DAVET

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba,”Seçime artık sayılı günler kaldı. Önümüzdeki günlerde yine sizlerle beraber olacağız. İlçelerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. STK’lar, odalarla buluşuyoruz. Muhtarlarımızla, hemşerilerimizle biraraya geliyoruz. Denizli’de ağırladığımız önemli siimler oldu. Yine önümüzdeki günlerde önemli isimler Denizli’ye gelecek. Yarın da iki partinin genel başkanı miting için Denizli’de olacak. Millet İttifakı’nın Ege’deki ilk mitingi gerçekleşecek. Biz Denizli’yi birlikte yönetmek istiyoruz. Ben 3 belediye başkan adayımıza da güveniyorum. Başkanlarımızın performansından memnunum, başkanlar yorulmaz, başkan adayları hiç yorulmaz.”dedi

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt

BOZKURT:”BİZE BU İKİ PARTİ NASIL BİRARAYA GELİR DİYORLAR…”

Mahir Akbaba’nın ardından söz alan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt,”İYİ Parti ve CHP olarak ülkenin bulunduğu şartlar nedeniyle ve birçok alanda müşterek düşüncülerimizin olması sebebiyle bir araya geldik. Bu birliktelik mutlaka sonuç verecektir. Çünkü ülkemiz şuanda bir ümit ışığı aramaktadır. Biz bu alternatifi sunuyoruz. Milletimize çare var diyoruz. Bize iki farklı parti nasıl olurda biraraya gelir diyorlar. Biz Cumhuriyet’in kuruluş ilkeleri, Atatürk devrimlerinde, Atatürk’ün gösterdiği yolda, anayasanın ilk 4 maddesinde beraberiz. Biz vatan ve millet söz konusu olduğunda beraberiz. Şimdi beka diyorlar. Biz zaten beka sebebiyle biraraya geldik. Onlar ise çıkar sebebiyle bir aradalar”ifadeleri kullandı.

Millet İttifakı Pamukkale Başkan Adayı Ahmet Divarcı

DİVARCI:”EMİN OLUN MART’IN SONU BAHAR, GÜZEL GÜNLER YAKINDIR”

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı ise,”Bu ittifak güzel bir güç birliği yarattı. Bu ittifakın Türkiye’de de Denizli’de de tek bir amacı vardı. Memlekette çağdaşlığa, hukukun üstünlüğüne, özgürlüklerin geliştiği, laikliğin tam yaşandığı bir Türkiye’dir. Memleketin güzelliklerini vatandaşlarımıza hizmet olarak döndürmek istiyoruz. Şuana kadar bu güçbirliği çok güzel gidiyor. İnsanların bize olan teveccühü çok hoşumuza gidiyor. Emin olun Mart’ın sonu bahar, güzel günler yakındır”dedi.

Millet İttifakı Merkezefendi Başkan Adayı Şeniz Doğan

DOĞAN:”DENİZLİ’DE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Toplantıda söz alan Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan adayı Şeniz Doğan,”Denizli’nin bu ittifaka ihtiyacı vardı. Güçlü bir şekilde de Millet İttifakı olarak Denizli’de yer alıyoruz. Merkezefedi özelinde ise gerek İYİ Partili, gerek CHP’li arkadaşlarımızla çok güzel bir birliktelik yakaladık. Sahada hepsi bana büyük bir destek veriyorlar. Alanda bütün gün beraberiz, benim gücümün yetmediği yerde onlar devreye giriyorlar. Aynı şekilde bende onlara yardımcı oluyoruz. Bizim amacımız büyükşehir’de Bahtiyar Başkanımızı kazandırkmak, tabi alanda çalışırken kendime de oy istiyorum. Millet ittifakı’nın Denizli’de tüm belediyeleri almasını sağlayarak, sosyal belediyeciliği oluşturmak istiyoruz. Bende Mart’ın sonu bahar demek istiyorum”şeklinde konuştu.

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Başkan adayı Ümit Bahtiyar

BAHTİYAR, PROJELERİNİ MİTİNGDE AÇIKLAYACAK

Toplantıda son olarak söz alan Millet İttifakı Denizli Büyükşehir adayı Ümit Bahtiyar,”Millet ittifakı olarak yaklaşık 2 aydır sahalarda çalışıyoruz. Özellikle ilçelere gittiğimizde her iki partinin ilçe başkanlarının özveriyle çalıştığını, sanki aynı partiymiş gibi çalıştıklarını görüyorum. Gittiğimiz her yerde dolu dolu programlar yapıyorlar ve programlar neticesinde doğru sonuçları aldığımızı görüyorum. İnsanımızda bir değişim isteği olduğunu görüyorum. Hiç bir sorun yaşamıyoruz. Ben bugün çok heyecanlıyım. Yarın iki genel başkanımızın mitingi olacak. Bende belkide ilk defa bir mitingde projelerimi açıklayacağım”dedi.

BAHTİYAR:”CUMHUR İTTİFAKI’NIN BEKA TARTIŞMASI, SUNİ GÜNDEMDİR”

Toplantıda konuşmaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Millet İttifakı mensupları ‘Cumhur İttifakı’nın beka, Millet İttifakı’nın ekonomi temelinde politika benimsemesinin halktaki karşılığı nedir?’ sorusuna önce Ümit Bahtiyar, ardındanda Ahmet Divarcı yanıt verdi. Bahtiyar,”Bugün köylerde dahi ciddi geçim sıkıntıları var. Bu çok net görülüyor. Ve halkın bu ciddi tepkisi var. Beka sorunu diyorlar.Yerel seçimlerde hala nasıl bir beka sorunu olacağına cevap vermiş değiller. Sadece beka sorunu vardır demekle olmuyor. Bunlar suni gündem yaratmaktır.”dedi. Divarcı ise”Bir mahallede bana beka konusunu dile getirdiler. Bende ben kreş yapacağım, halk süt, halk ekmek yapacağım. Bunlarla bekanın ne alakası var diye cevap verdim”dedi.

AKBABA:”PAMUKKALE’DE OY PATLAMASI YAŞAYACAĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM”

‘Aday belirleme sürecinden itibaren bugüne anketlerde nasıl bir değişim oldu?’ sorusuna cevap veren CHP İl Başkanı Mahir Akbaba,”Denizli’de diğer ittifak yapılan illere göre merkezdeki 3 adayın belirlenmesi biraz daha zaman aldığı için diğer illerdeki anketlere bize ulaştırılıyor. Denizli’de yapılan saha çalışmaları hala devam ediyor. Henüz somut bir veri elimize gelmedi. Gerçek olan iki blok yarışacak. Buda 2014’te yarışan Kazım Arslan’ın aldığı yüzde 39’luk oy düşünürsek. Sayın Bahtiyar’ın cebinde 47-48 puanlık oy olduğunu düşünüyoruz. Bunun üzerine aldığımız her bir oyla yüzde 50+1’i yakaladığımızda seçimi kanacağız. Özellik Pamukkale’de 2014 yılında yüzde 26’lık bir oyla CHP olarak beklentilerin altında kalmıştık. Millet ittifakı ile birlikte Pamukkale’de oy patlaması yaşayacağımızı söyleyebilirim”

HABER:ORAL CAN TATAR