Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sancar, Başkan Çerçioğlu’na Gelen Şuçlamaları Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar,Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaretinin ardından son dönemde Başkan Çerçioğlu ve belediye hakkında basında çıkan olumsuz haberleri değerlendirdi. Sancar,’’ Karşı siyaset anlayışı maalesef hiç hoş olmayan, bel altı çok argo hakaretlerle belediye başkanımızı yıpratmaya çalışan zihniyeti  ben eshefle kınıyorum ve bunu da kabul etmiyorum. Bu siyaset şekli değil. Bir belediye başkanını siyaseten eleştirmenin yöntemi de bu değil.’’dedi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Egeyönhaber’e verdiği demeçte sözlerine,Özlem Hanım çok takdir ettiğimiz bir yöneticidir. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Aydınımıza neler verdiğini, Aydın’a ne kadar sevgi, saygı ve hasretle bağlı olduğunu herkes biliyor. Artık siyasetin üzerinde Aydın için bir marka olmuş, aydını bir marka haline getirmiş Özlem Çerçioğlu, nam-ı değer ‘Topuklu Efemiz’, çok çalışkan gayretli ve kendini bu işlere adamış bir insandır.’’diyerek başladı.

”Bu siyaset şekli değil”

Yapılanların eleştiri sınırlarını aştığını belirten Sancar,’’Tabii, meyvalı ağaç taşlanır hesabı, sayın belediye başkanımızın Aydın’da bu dönemde adaylığı hemen hemen kesinleşmiş ve Aydın halkı tarafından da benimsenmektedir. Çok yüksek bir oranla da teveccüh görmektedir. Şimdi böyle bir durumdaki karşı siyaset anlayışı maalesef hiç hoş olmayan bel altı çok argo hakaretlerle belediye başkanımızı yıpratmaya çalışan zihniyeti ben eshefle kınıyorum ve bunu da kabul etmiyorum. Bu siyaset şekli değil. Bir belediye başkanını siyaseten eleştirmenin yöntemi de bu değil.’’dedi.

‘’Ben bir çamur atayım izin kalsın anlayışını  Aydın halkının tamamı görmekte’’

Geçtiğimiz günlerde yaşanan protestoya değinen Teoman Sancar,’’ Geçenlerde yaşananları biliyorsunuz. Futbolcuları havuza sokmaya çalışmalar, o havuzda elektrik hattı varmış. Bir sürü rezillik bir sürü reklam şov. Yok efendim AK Partinin gençlik kollarından olduğu tespit edilen bir kendini bilmezin sayın başkanımıza hakareti küfrü. Bunlar bizim kabul edebileceğimiz şeyler değil. Siyaset bu seviyeye düşmemeli. O anlamda  Aydın’da rekabet edeceklerse çıkarırlar  belediye başkan adaylarını, gezdirirler ortamı piyasayı, bakarlar kim kazanırsa belediye başkanı odur. Ama böyle belediye başkanını yıpratmaya çalışarak yapılan şey aslında kıskançlıktır, fitne fesatlıktır, bu doğru bir zihniyet değildir. Arkasında kimin olduğunu az çok tahmin ediyoruz. Şimdi AKP’nin vekillerinin amigosunun bu söylemleri seçimlere yöneliktir. Çok iyi görüyoruz ki şurada seçimlere 6 ay kalmış, sayın Çerçioğlu gündeme getirilmeye çalışılıyor. E niye ? Sayın Çerçioğlu 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. niye belediye başkanlığı döneminden beri ortaya çıkmıyor ? Ortaya atılan iddiaların tamamı asılsız, mesnetsiz, yersiz ve delilsizdir,bir kaynağı yoktur. Ama ben bir çamur atayım izin kalsın anlayışını  Aydın halkının taamı görmekte.’’dedi.

‘’Namı değer ‘Topuklu Efemiz’ yüreğiyle de efedir. İnancıyla da efedir’’

Çerçioğlu’na Aydın halkının güveninden bahseden  Sancar,’’Ben okuyorum izliyorum medyayı, her kesimden her siyasetten, her yaştan, her meslek grubundan sayın belediye başkanımıza sahip çıkan insanlar var. Bu ne demektir? Artık parti rozetinin üzerinde bir Aydın rozeti, Aydın belediyesinin bir temsili vardır. Sayın Özlem Çerçioğlu bunu çok doğru ve güzel başarmıştır. Ben kendisini yürekten tebrik ediyorum. Bizler CHP olarak tüm örgütümüzün tabanı, en sade üyesinden sayın başkanımza kadar arkasında olduğumuzu tüm Türkiye biliyor. Öyle yalnız olduğunu düşünmesinler. Belaltı siyasetle bizi yıpratabileceklerini düşünmesinler o siysat şekilleriyle nereden nereye geldiklerini  görüyoruz. Namı değer ‘Topuklu Efemiz’ yüreğiyle de efedir. İnancıyla da efedir. aAydın halkının gerçekten yüreklerinde yer alış bir insandır. ben kendisini tekrar ve tekrar tebrik ediyorum. hiç  kimse böyle aslı astarı olmayan iddialarla yıpratmaya çalışmasın.Herkese vereceğimiz cevabımız vardır. çantamızda herkesin cevabı hazırdır, endişe etmesinler. bu vesileyle değerli başkanımıza buradan selam ve hürmetlerimizi iletiliyoruz. görevinde millete ve memlekete hizmet yolunda başarılar diyoruz. Kendisini tekrar tebrik ediyoruz. ‘’sözlerini dile getirdi.

Yerel Seçim Hazırlıklarını Değerlendirdi

Yerel seçimler öncesi CHP’nin durumunu da değerlendiren Sancar,’’1 Eylül- 30 Mart arasında genel merkezimizin ve parti örgütlerimizin, illerimizin ilçelerimizin çalışmaları bu alanda devam ediyor. Tabii meclis açılışına kadar bizde bu anlamda alanlarda ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Örgütümüz son derece heyecanlı, Denizli’de yerel seçimi almak üzere zaten kendisini hazırlıyor. Bu anlamda sıkıntı yok. Zaten daha huzurlu daha mutlu ve daha umutlu bir Denizli için daha çağdaş, ulaşımıyla trafiğiyle sosyal donatı alanlarıyla, yaşam alanlarıyla, yeşil alanlarıyla daha huzurlu bir Denizli için gerçekten mücadele ediyoruz, çalışmalara devam ediyoruz. Bu çalışmaların meyvelerini de 30 Mart’ta göreceğimize inanıyoruz. Örgütün şu anki çalışmaları belediye hizmetlerindeki çalışmalar, belediyenin şu anki normal insan yaşamındaki aksaklıkları nelerdir? bu aksaklıkların çözülmesi adına projelerimizi ortaya çıkaracağız. Çok güzel projelerle geliyoruz Denizlimize inşallah. Ve Denizli aynı Aydın gibi, Muğla gibi İzmir gibi Türkiye’nin en mutlu kentlerinden biri olacak bundan hiç endişemiz yok.’’dedi.