Milletvekili Teoman Sancar’dan Denizlispor’a bağış yaptı.. Destek çağrısında bulundu!

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, yarın oynanacak olan Balıkesirspor karşılaşması öncesinde Altaş Denizlispor’u ziyaret etti, başarı dileklerinde bulundu.

Milletvekili Teoman Sancar’dan Denizlispor’a bağış yaptı.. Destek çağrısında bulundu!

Altaş Denizlispor’lu futbolcuların son antrenmanını ziyaret eden ve yarın oynanacak Balıkesirspor karşılaşmasında başarılar dileyen Vekil Teoman Sancar, oyunculara baklava ikramında bulundu.

‘Herkesi destek vermeye çağırıyorum’

Antrenman ziyaretinin ardından Kulüp Başkanı Mehmet Uz ve yöneticiler ile de bir araya gelen Sancar, şunları kaydetti: “Denizli’nin en büyük değeri olan Altaş Denizlispor’umuzu ziyaret ederek, kongrede verdiğimiz 10.000 TL bağış sözümüzü yerine getirdik. Her zaman destekçi olmaya devam edeceğiz. Denizlispor, Denizli’nin en büyük markasıdır. Protokol üyeleri takıma sahip çıkan demeçler veriyor. Bunu faaliyette de göstermeliler. Takımımızı tekrar Süper Lig’de görmek istiyoruz. Bunun için herkesi destek vermeye çağırıyorum. Bu takım bizim.”

‘Yaptığı bağış ve bizlere duyduğu güven için teşekkür ediyorum’

Bağış desteği için Sancar’a teşekkürlerini belirten Başkan Mehmet Uz, “Bu tür ziyaretler ve destekler bizlere umut oluyor. Doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Tüm şehir kenetlendi ve bizimle beraber bu takıma sahip çıkmaya başladı. Kulübümüze yaptığı bağış ve bizlere duyduğu güven nedeniyle Sayın Milletvekilimiz Teoman Sancar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yayınlama: 15.10.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.