Sektörün Dev Buluşması MODEKO İzmir Mobilya Fuarı Başlıyor

Sektörün Dev Buluşması MODEKO İzmir Mobilya Fuarı Başlıyor

Türkiye Mobilya sektörünün en köklü Uluslararası markası İzmir Mobilya Fuarı, bir kez daha Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir’de açılacak.

310 seçkin mobilya üreticisinin katılımıyla 7 Mart 2018’da başlayacak olan organizasyon 5 sürecek. Mobilya Modasına yön verecek tasarımların göz kamaştıracağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, “MODEKO yine sektörün iç ve dış pazarlardaki ticari hacmini ve hedeflerini büyütecek”dedi.

2018 mobilya trendleri

NURAY EYİGELE İŞLEYEN

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir 50 bin m2 lik alanında, Türkiye ve dünyanın uluslararası markası MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na ev sahipliği yapacak. 7-11 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonun 310 katılımcı marka ve firması ziyaretçilere Klasik ve Modern mobilyalar, Eskitme ve Modüler mobilyalar, Masa, Sandalye, Kanepe ve Koltuklar, Bebe ve Genç odaları, Yatak ve Yatak setleri, Ofis mobilyaları, Mutfak mobilyası, Bahçe mobilyaları, Ev dekorasyonu ve Aksesuarlarını özel konsept ve seçkin tasarımlarından oluşan yeni trendleri sunacak.

MODEKO, Ülke hedefine deste veriyor

MODEKO 2018’in bugüne kadar gerçekleştirilen en kapsamlı alım heyeti organizasyonuna imza atacağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen Efor Fuarcılık’ın  temsilcilikleri aracılığıyla 30’u aşkın ülke ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan alım heyetlerinin mobilya ticaret hacmine çok önemli katkı sağlayacağını söyledi. İşleyen, “Türkiye’ nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşmasında büyük katkı sağlayan ve cari açık vermeyen Türk Mobilya Sektörü son 15 yılda dünya mobilya ihracat sıralamasında 12. sıraya yükseldi. Hedef ilk 5 ülkeden biri olmak. Üreticilerimiz ve Ülke hedefimize MODEKO büyük katkı veriyor, vermeye de aralıksız devam edecek”dedi.

Destekler katlandı

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı’nın Uluslararası nitelik kazanması ile KOGEB destekleri ikiye katlandı. İzmir Ticaret Odası (İZTO) desteklerini arttırdı. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri,  Ege Bölgesi Sanayi Odası,  İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası ile EGEMOB, OFİSMOD ve EMODER sektörel dernekler tarafından MODEKO destekleniyor.

Yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örnekleri MODEKO’da gözler önüne serilecek. Yerli ve yabancı mobilya sektör paydaşları 5 gün süreyle önemli iş bağlantılarına imza atacak. 7 Mart 2018’de başlayacak olan organizasyon Fuar İzmir’de her gün 11:00- 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Yayınlama: 03.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.