Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet tutkunları Çavdarhisar’da buluştu

TÜRKİYE’NİN BİR ÇOK BÖLGESİNDEN GELEN MOTOSİKLET TUTKUNLARI, KÜTAHYA’NIN ÇAVDARHİSAR İLÇESİNDE BİR ARAYA GELDİ.

TÜRKİYE'NİN BİR ÇOK BÖLGESİNDEN

Türkiye’nin bir çok bölgesinden gelen Motosiklet tutkunları, Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde bir araya geldi.

Çavdarhisar ilçesinde uzun yıllardır motor tamiri işi yapan ve her yıl geleneksel olarak Türkiye’nin dört bir yanından arkadaşlarını Çavdarhisar ilçesinde bir araya getiren motor tutkunu kardeşler Süleyman Göktaş ve Yılmaz Göktaş, bu yıl düzenlenen etkinliklere 40 motor tutkunu arkadaşlarının katıldığını söylediler.

Türkiye’nin bir çok ilinden gelen motor tutkunu arkadaşlarına önce Çavdarhisar’ın tarihi yerleri Aizonai Antik Kenti, Zeus Tapınağı ve Antik Tiyatro’yu gezdiren Göktaş kardeşler, daha sonra İlcikören ve Yenicearmutcuk köylerini kapsayan motor turu düzenlediler.

Köylülerin büyük ilgisiyle karşılanan motor tutkunları, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip motor tutkunlarını köy odalarında misafir edip ikramda bulundular. Köydeki çocuklara motor kullanımı ve güvenliği hakkında bilgiler verdiler.

Süleyman Göktaş, yaptığı açıklamada, Çavdarhisar ilçemizde motor yarışları yapılması için doğal pistimiz var. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da desteği ile kısa zamanda bir yarış düzenlemek hedefimiz’’ diye konuştu.(YD-EFE)