Muğla Fethiye’de Alman Paraşütçü Michael Lehteman denize çakıldı!

Muğla’ya bağlı Fethiye ilçesinde Alman Paraşütçü, yamaç paraşütü ile akrobasi hareketleri yaparken, denize düştü. Kontrolsüz düşen Alman paraşütçü hayatını kaybetti.

Muğla Fethiye’de Alman Paraşütçü Michael Lehteman denize çakıldı!
Yayınlama: 21.10.2019
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesine Ölüdeniz’e tatile gelen Alman Michael Lehteman, Babadağ’da 1700 metre yükselikten tekli bir atlayış gerçekleştirdi. Bir süre havada süzülen paraşütçü Lehteman, Belcekız Plajı açıklarında, akrobatik hareketler yaparken paraşütünün kontrolünü kaybetti. Bir anda paraşütünün iplerine dolanan Lehteman, serbest düşüşe geçti. Yedek paraşütü açamayan Alman paraşütçü konrtrolsüz bir biçimde denize düştü.

Denize çakılan Alman paraşütçü sert düşüş nedeniyle ağır yaralandı. Lehteman’ın yardımına, Belcekız Plajı’nda kurtarma botu görevlileri koştu. Görevliler tarafından sudan çıkarılan Lehteman, Belcekız Plajı’na gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Durumu ağır olan Lehteman 112 Acil Ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Lehteman otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.