Muhtar Tv Bölümleri


Muhtar Tv beşinci bölümü ile Egeyön Tv youtube kanalında yayınlandı. Muhtar Tv’nin beşinci program konuğu ise İzmir’in Konak ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi Muhtarı Selda Arslan oldu.

Muhtar Tv dördüncü bölümü ile Egeyön Tv youtube kanalında yayınlandı. Muhtar Tv’nin dördüncü program konuğu ise İzmir’in Buca ilçesine bağlı Laleli Mahallesi Muhtarı Hatice Durulu ve Engelliler Derneği Başkanı Harun Kara oldu.


Buca Belediyesine bağlı Kozağaç Mahallesi Muhtarı Nermin Hanım’la muhtarlık serüveni, pandemi süreci ve deprem üzerine konuştuk. Misafir perverliğinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Sizlere keyifli seyirler dileriz.


Muhtar Tv ikinci bölümü ile Egeyön Tv youtube kanalında yayınlandı. Muhtar Tv’nin ikinci program konuğı ise İzmir’in Buca ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi Muhtarı Aslı Doğmaz oldu.


Muhtar Tv üçüncü bölümü ile Egeyön Tv youtube kanalında yayınlandı. Muhtar Tv’nin üçüncü program konuğı ise İzmir’in Konak ilçesine bağlı Saygı Mahallesi Muhtarı Fatma Öztürk oldu. Misafir perverliğinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Sizlere keyifli seyirler dileriz.