Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtar TV’nin 9.bölüm konuğu Alsancak Mahalle Muhtarı Hicran Akuzun oldu

Muhtar Tv, Ege’de muhtarların nabzını tutmaya devam ediyor. Muhtar Tv’nin dokuzuncu bölümü Egeyön TV Youtube kanalında yayınlandı. Dokuzuncu bölümün konuğu ise İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak Mahalle Muhtarı Hicran Akuzun oldu.

Muhtar Tv, Ege’de muhtarların

Egeyön TV’de her hafta İzmir’in bir mahalle muhtarına konuk olmaya devam ediyor. Bu haftaki bölümün konuğu ise Alsancak Mahalle Muhtarı Hicran Akuzun oldu. Kendisini tanıtan Muhtar Akuzun, nasıl muhtar olmaya karar verdiğini, yaptığı çalışmaları, mahalleliler ile olan bağını ve yapmak istediklerini anlattı.

Muhtar Akuzun, Muhtar seçilişini anlatarak başladı. Akuzun, ‘2004 seçildim ama ben ondan önceki dönemde eski muhtarımızın yanında azaydım. Azalık yaptım bir dönem. Ardından 2004 yılında muhtar olmaya karar verdim ve o dönemden bu yana da muhtarlık yapıyorum.’ ifadelerini kullandı.

‘DAYANIŞMA AÇISINDAN MAHALLEMİN DURUMU İYİ’

Egeyön Haber ekibinin mahalle için neler yaptığını sorması üzerine konuşan Muhtar Akuzun, ‘Elimden geleni yaptım. Çok fazla bir şey yaptım diyemem ama. Elimden geldiğince vatandaşımızın ihtiyaçlarına göre davrandım. Herkesin yağtığı şeyler diyebiliriz. Mahallem çok iyi bir mahalle. Beni de çok seviyorlar. Ben de onları seviyorum. Mahallemin durumu iyi. Ama bazı kötü yanları da var. Ama onları çözmeye devam ediyoruz. Belediyeden yardım alabiliyorum. Kızılaydan yardım alabiliyoruz. Dayanışma açısında mahallemizin durumu iyi. Kötü durumda olan biri yok. Ama olursa da halletmeye çalışıyoruz.’ dedi.

‘BEN BİLDİM BİLELİ ALSANCAKLIYIM’

Mahallesine gelecek olan ziyaretçilerine de mesaj veren Muhtar Akuzun, ‘Ben bildim bileli Alsancaklıyım. Burayı çok seviyorum. İstediğim her yerde çayımı kahvemi içebiliyorum. Her yerini seviyorum. Mahallemi de seviyorum. Ben onları mahallelim değil, ailem olarak görüyorum. Herkesi de bekliyoruz’ dedi.

Pandemi konusunda mahallenin durumu da anlatan Akuzun, belli dönemler bazı sıkıntılar yaşadık. Ancak şimdi durumumuz daha iyi. Pandemi açısından riskin az olduğu bir dönemi yaşıyoruz’ dedi.

Mahallemizde bir sorun olduğu zaman belediyemizle çözüyoruz. Mahallemin sokakların yapılması gerekiyor. Onunla da belediyemiz ilgileniyor çok sağolsunlar. ifadelerini kullandı.

Röportajımızı tamamını EGEYÖN TV youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.