Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhteşem galibiyetin ardından Başkan Uz:”Bu takım ligde kalacak”

Denizlispor ilk yarısını 3-0 geride kapattığı Bandırmaspor maçında ikinci yarıda bulduğu 4 golle muhteşem bir geri dönüş sergileyerek mücadeleden 4-3 galip ayrıldı. Maçın ardından haber merkezimize açıklamada bulunan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz,”Bu takım bu ligde kalacak.”dedi.

Denizlispor ilk yarısını 3-0

Denizlispor kovid, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle 15 oyuncusu ve teknik direktör Fatih Tekke’den yoksun gittiği Bandırmaspor deplasmanında muhteşem bir geri dönüş yaptı.Yeşil siyahlılar ilk yarısını 3-0 mağlup kapattığı maçın ikinci yarısında bulduğu 4 golle maçtan galibiyetle ayrıldı.

BAŞKAN UZ’DAN İLK AÇIKLAMA

Muhteşem galibiyeti haber merkezimize değerlendiren Başkan Uz,”Sakatlarımız da olsa, kovid hastalığına yakalanan arkadaşlarımız da olsa Allah’ın izniyle yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler.Muhteşem bir galibiyet aldık. Bu takım bu ligde kalacak. Sezon sonunda hedeflerimizi tutturacağız.”

“ONURLANDIM”

Maçın ardından soyunma odasında futbolcularla buluşan Başkan Uz,”Futbolcularımız bu zorlu şartlarda aldığımız galibiyetten dolayı göz yaşlarını tutamadılar. Galibiyeti bana armağan ettiklerini söylediler. Çok onurlandım. Hepsinin yüreğine ayaklarına sağlık”dedi.