MÜSİAD İzmir’den Rektör Budak’a Tebrik Ziyareti

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimi, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a tebrik ziyaretinde bulundu. Görüşmede üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla güçlü mesajlar verildi.

MÜSİAD İzmir’den Rektör Budak’a Tebrik Ziyareti
Yayınlama: 05.01.2022
A+
A-

İş dünyasında özgün ve başarılı duruşuyla fark oluşturan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Ege Bölgesi’nin ve İzmir’in ilk, Türkiye’nin dördüncü üniversitesi Ege Üniversitesi’ne (EÜ) ziyaret gerçekleştirdi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı,“MÜSİAD İzmir yönetimimiz ile birlikte Ege Üniversitesi’ni ziyaret ederek ikinci dönem Rektörlük görevine atanan kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca yakın zamanda Ege Üniversitesi’nin Yükseköğretim Kurulunun belirlediği 20 araştırma üniversitesinden birisi olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir, tebrik ederiz.

Görüşmemizde üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla Ege Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında Necdet hocamızdan bilgi alıp birlikte yapacağımız projeleri görüştük. Sayın rektörümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ise iş dünyasında önemli yeri olan MÜSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek üniversitenin yürüttüğü projeleri misafirleri ile paylaştı.

Budak, “Ülkemizin, şehrimizin kalkınması için siz sanayicilerimize kapılarımız her zaman açık. Üniversitemizin çatısı altında birçok projemizi üniversite-sanayi işbirliğinde etkin çalışmalar yürüterek süreklilik kazandırmalıyız. Buna hazır akademik kadromuz var, projelerimiz var, araştırma merkezlerimiz bulunuyor. İzmir iş dünyasına değer katan MÜSİAD İzmir’in üyelerini birlikte yürütebileceğimiz projelere destek olmaya davet ediyorum. Başkan Bilal Saygılı ve yönetimine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.