Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayet eden başkan yardımcısının belgesi ortaya çıktı

Menderes Belediyesi’nde hareketli günler yaşanıyor. Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı hazine arazilerine yapılan kaçak yapılara göz yummakla suçlayarak CİMER’e şikayet ettiği iddia edilen Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın resmi başvurusu ortaya çıktı.

Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayet eden başkan yardımcısının belgesi ortaya çıktı
Yayınlama: 29.04.2021
A+
A-

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne(CİMER) şikayet edilmesi gündeme gelmişti. Şikayeti Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın yaptığı iddia edilirken Olayın ortaya çıkmasının ardından kamuoyuna açıklama yapan Rüzgar durumla ilgili “algı operasyonu” ifadelerini kullanırken CİMER başvurusunu ise kabul etmişti. Açıklamasında belediye başkanıyla ilgili bir şikayette bulunmadığını anlatan Rüzgar, “Belediye başkan yardımcılığı görevimde ilk günden itibaren belediye başkanımızla tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ve sürdürmeye devam edeceğiz” demişti. Açıklamasında, “CİMER’e yapılan başvuru hazine arazilerine yapılan yağmaya, talana karşı önlem alınması gerektiğine dairdir. Hazine arazileriyle ilgili konunun muhatabı olan kurum ve idareciler bu kadar önemli bir konuyla ilgilenmemektedir” ifadelerini kullanmıştı.

Resmi başvurunun belgesi ortaya çıtkı. Hazineye ait bir arazide yapılan kaçak yapıya engel olunmadığını belirten Rüzgar’ın internet ortamından yaptığı başvuruda TC kimlik numarası, adresi ve iletişim bilgileri bulunuyor.

Şikayette şu ifadeler yer aldı;”“İzmir ili Menderes İlçesi Altıntepe Mahallesi 2048 ada 27 parsel tapu kaydı Maliye Hazinesi’ne ait olan tarlaya M.A isimli belediye personeli kaçak olarak yapı yapmıştır. Bu yapı gün geçtikçe büyümektedir. Ne kaçak yapı yapmaya çalışan belediye çalışanına engel olmaya çalışan bir belediye başkanı ne de hazineye sahip çıkması gereken bir kaymakam bulunmamaktadır. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum”Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayet eden başkan yardımcısının belgesi ortaya çıktı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.