Mutlu: ‘İzmir İçin Ortak Hareket Edilmeli…’

Mutlu: ‘İzmir İçin Ortak Hareket Edilmeli…’

İzmir Ticaret Borsası yöneticileri, ortak akıl ziyaretleri çerçevesinde İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (İESOB) Zekeriya Mutlu ile biraraya geldi. İzmir için yapılacak çalışmalarda meslek kuruluşlarının birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Mutlu, ‘Bu şekilde omuz omuza çalışırsak faaliyetlerimiz daha verimli olur, hedeflere daha kolay ulaşılabiliriz’ dedi.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Meclis Başkanı Barış Kocagöz, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanından oluşan Borsa Heyeti, Başkan Mutlu ve Birlik idarecileri ile kent yararına yapılabilecekleri görüştü.

İleriye bakalım

Ziyarette konuşan İzmir Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Işınsu Kestelli, seçim döneminin geride kaldığına dikkat çekti. Kestelli, ‘İki kurumun da genel kurulları tamamlandı. Onun ardından Türkiye genel seçimini gerçekleştirdi. Artık ileriye bakma, çalışmak zamanı. Ziyaretimizin nedeni de kentin en önemli meslek kuruluşlarından olan İESOB ve esnaf teşkilatı ile güç birliği içinde neler yapabileceğimizi masaya yatırmak.’ dedi.

Sanayi, ticaret, tarım, turizm, emlak, eğitim, sağlık başta olmak üzere her alanda dengeli büyümek için tüm tarafların iletişim içinde olmasında sonsuz fayda gördüklerine değinen Işınsu Kestelli, “Buradan hareketle Birliğiniz ve Borsamız arasında ortak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

 

Ortak sinerji

İzmir Ticaret Borsası yöneticileri iki kurum arasında yapılacak işbirliği fırsatlarını ve projeleri değerlendirdiklerini kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ortak sinerji yaratabilmenin önemine değindi.

İzmir Birliği’nin sayısal anlamda en büyük meslek kuruluşları arasında yer aldığına dikkat çeken Mutlu, ‘Geçmişten bugüne ekonomik ve sosyal yaşamda farklı işlevler üstlenen esnaf sanatkarlarımız, topluma yön veren önemli bir camiadır. Böylesine seçkin bir camianın yöneticileri olarak bizler de İzmir yararına yapılacak her çalışmaya katkı koymaya, görev ayırımı yapmaksızın üzerimize düşen ödevleri yerine getirmeye hazırız. Birlikten güç doğar. Kentimizi geliştirmek, daha iyiye götürmek hedefi altında tüm kurumların işbirliği yapması gerekir. Kurumlar arası yapılacak ortak çalışmalarla komisyonlar oluşturup işbirliği alanlarını arttırmak bizim de temennimizdir. Bu ortak arzuyu gerçekleştirecek adımları atmaya da hazırız.’ şeklinde konuştu.

Yayınlama: 14.07.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.