Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutlu’dan Üretici Kadın Dernekleri Standlarına Ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda üretici kadın derneklerini ziyaret etti. Üretici kadınlarla buluşan Mutlu, Çağdaş Balkan Kadınlar Derneği’nin davet için teşekkür etti.

Vatan Partisi Genel Başkan

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, İzmir Fuarı’nda standları gezdi. Mutlu, Çağdaş Balkan Kadınlar Derneği’nin daveti üzerine üretici kadın derneklerini ziyaret etti. Üretici kadınlarla ve engelli vatandaşlarla buluşan Mutlu, kadınların el emeklerini de dikkatle inceledi. Mutlu, tek tek standları dolaşarak kadınların sorunlarını ve isteklerini dinledi. İzmir’de kadınlar için yapacaklarından bahseden Mutlu, ziyaretler esnasında “Kadınların üretimde bulunması, üreten bir İzmir yaratmak için önemli. Biz kadınlarımıza ve engelli vatandaşlarımıza ayrıcalıklar sağlayacağız. İzmir’de işsiz kadın bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde engelli meclisleri kuracağız” ifadelerini kullandı.

Fuar ziyareti esnasında Rifat Mutlu’nun uğradığı standlardan birinde kitap imzalayan Yazar Rasim Şengün’ün “Vatan Partisi’nde birleşmek lazım” sözleri ise dikkat çekti. Mutlu, Çağdaş Balkan Kadınlar Derneği’ne nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.