Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazilli Belediyesi ile AKM Arasında 2 Yıllık Protokol İmzalandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Nazilli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi(AKM) arasında, ilçede bulunan asansörlerin periyodik kontrolleri ve güvenli kullanımının sağlanması doğrultusunda 2 yıllık protokol imzalandı.

Nazilli Belediyesi ile AKM arasında 24 Haziran 2015 tarih ve 29396 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör İşletme Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği hükümleri gereğince 2 yıllık protokol imzalandı.

Vatandaşların can ve mal güvenliği açısından söz konusu protokolün büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemiz sınırları içerisinde yer alan asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin belediyemiz ile A tipi muayene kuruluşu olan Makine Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi (AKM) arasında protokol imzalandı. İlçemiz vatandaşlarının can ve mal güvenliği ile asansörlerin işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığının tespiti için Makine Mühendisleri Odası güvenilir bir şekilde ilçemize hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık ile Asansör Kontrol Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarıca tarafından imzalanan protokol kapsamında, ilçede bulunan asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri, asansörlerin güvenli kullanımının sağlanması, 2 yıl süresince AKM teknik görevlilerince gerçekleştirilecek.