Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazilli Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

NAZİLLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YEŞİL MAHALLE 739 VE 1880 SOKAKTA PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

NAZİLLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Mahalle 739 ve 1880 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatlarıyla Yeşil Mahalle 1880 ve 739 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde yürüttükleri yol çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Alıcık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde yeşil alan sayısını büyük oranda artırdık. Yeşil Mahallemizde sürdürdüğümüz yol çalışmalarının yanı sıra 1872 sokak üzerinde bulunan 504 metrekare alanda park yapımına başladık. Parkımız tamamlandığında burada yaşayan vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oyun oynayabilecekleri bir alan kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Hem ilçe merkezinde hem de köylerde parke taşı döşeme, yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Alıcık, “Yeşil Mahallemizde 739 sokakta bin 300 metrekare alanda ve 1880 sokakta 800 metre alanda parke taşı döşemesi yapıyoruz. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak yolumuzu yaya ve araç trafiğine açacağız” dedi.