Nazım Hikmet Çiğli’de Anılacak

Türk Edebiyatının duayen isimlerinden olan Nazım Hikmet 119. doğum yıl dönümü kapsamında Çiğli Belediyesi’nin düzenleyeceği online şiir etkinliğiyle anılacak.

Nazım Hikmet Çiğli’de Anılacak
Yayınlama: 15.01.2021
A+
A-

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Şiir Atölyesi ve Şiir Kalbimizde Edebiyat Kültür Platformu’nun organize edeceği etkinlik 15 Ocak Cuma günü saat: 20:00’de Pandemi şartlarından ötürü online olarak gerçekleştirilecek. Müzisyen Erkan Demir bağlaması eşliğinde birbirinden değerli ezgileri şiirseverler için seslendirecek. Online olarak düzenlenecek etkinliği izlemek isteyenler kultur@cigli.bel.tr adresinden kayıt olabilecekler.

Başkan Gümrükçü: “Moral ve umut olacak”

Covid-19 salgınıyla mücadele içerisinde geçen Pandemi sürecinin toplumu psikolojik olarak da yorduğunu ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Pandemi şartlarından ötürü uzun zamandır Kültür-sanat etkinliklerimize ara vermiştik. Vatandaşlarımıza moral vermek için Edebiyatımızın usta ismi Nazım Hikmet’in doğum günü anısına online şiir gecesi düzenleyeceğiz. Değerli şairimizin yıllar geçse de unutulmayan şiirlerini hep birlikte dinleyeceğiz. Aşılanmanın da başladığı bu süreçte etkinliğimizin gelecek güzel günler için ekstra bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Tüm sanatseverleri etkinliğimize katılmaya bekliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.