Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Necip Filiz’den, Yerel Seçim Gündemini Belirleyecek Flaş Açıklamalar

AK Parti Denizli İl

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale TV ekranlarında Ada Kara’nın sunumu, Ahmet Deda’nın yorumları ile yayınlanan Seçim Özel 2019 programına katıldı. Filiz, programda yerel seçimlerde aday belirleme kriterlerini, adayları ne zaman açıklayacakları ve AK Parti’nin Denizli’deki hedefi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde aday belirleme kriterlerini Seçim Özel 2019’da anlattı. Filiz, aday belirleme konusunda önceliklerinin;”Adayın milletine,ülkesine ve Denizli’ye sevdalı olması ve bu sevdasını da hizmet olarak orta koyabilecek ehliyet ve liyakata sahip olmasıdır. Çünkü biz belediye başkan adaylarımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da ifade ettiği gibi başta insan,zaman,maddi imkanları yönetim becerisini arıyoruz. En başında da tevazu arıyoruz. Güler yüzlü olması, halkına tepemeden bakmaması, kapalı kapılar ardında başkanlık yapmaması, kapısının sonuna kadar açık olması aradığımız özelliklerdir”dedi.

FİLİZ:”ÇOK SÜRPRİZ ADAYLARIMIZ VAR”

Denizli’de muhalefet partilerinde yaşanan aday belirleme hareketliliğinin AK Parti’de kulis bilgileri olarak kaldığı yorumunda bulunan Ahmet Deda,”adaylar toplu bir şekilde mi açıklanacak ve ne zaman”sorusunu yöneltti. Necip Filiz konu ile ilgili;”Biliyorum ki çok merak ediliyor. Çok sürpriz adaylarımız da var.5-12 Kasım tarihleri arasında aday başvrularını alacağız. Aralık ayının ilk haftasında AK Parti’nin Büyükşehir adaylarının tamamı açıklanacak. Aralık sonunda da tüm il ve ilçelerdeki adaylar açıklanmış olacak.”dedi.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI BÜROKRAT OLMAYACAK

Gazeteci Ahmet Deda’nın, Necip Filiz’in bu açıklamalarının üzerine yaptığı çıkarımda 3 Aralıkta Büyükşehir adaylarının açıklanacağından dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi adayının bürokrat olmayacağını söyledi. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’de buradan bu sonucun çıktığı yönünde Ahmet Deda’yı onayladı.

İSTİFA EDENLER TEŞKİLATTA AYNI GÖREVE GETİRİLMEYECEK

Necip Filiz, parti yönetiminden aday olmak isteyenlerin 5-12 Kasım tarihlerinde istifa edeceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatan Filiz,”Cumhurbaşkanımız bizlere partinin teşkilatlarının yeni oluşturulduğunu ve bir çok il, ilçe ve belde başkanlarının adaylık için istifa niyetinde olduğunu belirtti. Ancak Cumhurbaşkanımız teşkilatlarımızın yeni oluşturulmasından dolayı ancak ihtiyaç olursa sizleri aday gösteririz sözleri ile bir netlik kazandı. Bunun içinde bu dönemde bir kural işleteceğiz. Teşkilat mensupları aday adaylığı için istifa ederse ve aday gösterilmezse teşkilatta tekrar aynı görevine getirilmeyecek”dedi.

FİLİZ:” İL BAŞKANI OLARAK HEDİFİM DENİZLİ’de 20’de 20 YAPMAKTIR”

Kulislerde dolaşan ”Necip Filiz Belediye Başkanı adayı olacak” iddialarına cevap veren Filiz:”Biz Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bize gösterdiği her noktada olmaya teslim olmuşuz. AK Parti teşkilatı bu demek. Türkiye’de birçok bakanlarımızın, genel başkan yardımcılarımızın, eski belediye başkanlarımızın isimleri konuşuluyor. Mehmet Özhaseki Bey’in de adaylığı Ankara için konuşuluyor. Onun verdiği cevap üzerine bir cevap verirsek olmaz. Cumhurbaşkanımız’ın takdiri bu sorunun cevabını belirler. Şahsen benim il başkanı olarak hedefim Denizli’de 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ni alarak 20’de 20 yapmaktır.

HABER:ORAL CAN TATAR