Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Necip Nasır, İzmir Ekonomisinin Nabzını Tutuyor

Necip Nasır, son olarak

Necip Nasır, son olarak İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi; esnafın sorunlarını dinledi.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Necip Nasır’ın ziyaretinden ötürü çok memnun olduklarını belirterek, “Ülkemiz için yapılması gereken her türlü fedakarlığa esnaf odaları olarak hazırız” mesajını verdi.

129 odadan oluşan İESOB’un önemli bir ekonomik gücü ve istihdamı da temsil ettiği bilgisini veren Zekeriya Mutlu, birlik olarak hazırladıkları sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir raporu da Necip Nasır’a verdi.

Kendisinin küçük yaşlardan beri çalışma hayatı içinde olduğunu, esnaf ve sanatkarların özverili çalışmalarını yakından bildiğini ifade eden Nasır, esnaf ve sanatkarların sorunlarını ve çözüm önerilerini meclise taşımak için çalışma sözü verdi.

“Hizmete Hazırım”

Necip Nasır, İzmir’in sahip olduğu yer altı yer üstü kaynakları, iklimi, coğrafyası ve insanlarıyla çok önemli bir potansiyel taşıdığını ve bu potansiyeli ortaya çıkarmak için toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

TBMM’de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonu üyesi olduğunu da hatırlatan Milletvekili Necip Nasır, şöyle devam etti: “Halka ve İzmir’e hizmet için kentimizi daha da ileriye taşımak için bu yola çıktım. Farklı bir vekil profili çizmeye çalışıyorum. Bu nedenle toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve onların sorunlarını dinleyen bir anlayışla hareket ediyorum. 24 saat esasıyla sizin sorunlarınızın takipçisi olacağım. Kısacası; Kamu ve Mesleki sorunların hükümetimiz ile ilgili taleplerinizi bana iletin ve beni çalıştırın”