Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necip Nasır’dan İzmir Mardin’liler Federasyonu’na Ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Ak Parti İzmir 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Necip Nasır seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Necip Nasır İzmir Mardin’liler Federasyonu’nu (İMAF) ziyaret etti. Bu ziyarette İzmir Mardin’liler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç, dernek yöneticileri ve İzmir”de yaşayan Mardin’liler hazır bulundu.

Federasyon binasında gerçekleşen ziyarette ilk olarak İMAF Başkanı Ahmet Tunç söz aldı ve şunları söyledi:” Necip Nasır bugün izmir’de kendini kabullendirmiş bir markadır insanlar ona saygıyla hürmetle bakıyor. Şahsiyet çok önemlidir. Herkes milletvekili olabilir ama şahsiyet olmadan sonra bir kıymeti yok. Bizler inşallah Necip abi seçilmesi için elimizen ne geliyorsa canı gönülden yanındayız. Ve bütün derneklerimiz onun gibi değerli insanın yanındadır. Temennimiz sonuçlar en güzel şekilde neticelenir ve kendisini mecliste görürüz.”

Kendisininde bir Mardinli olduğunu, İzmir’e ilk gelen Doğu ve Güneydoğu’lu ailelerden biri olduğunu ifade eden Necip Nasır kendisiyle birlikte Ceyda Bölünmez Çankırı ile Ak Partiden Mardin’li iki milletvekili adayı olduğunu bununda büyük bir kazanç olduğunu vurguladı.

VİDEO KISA SÜREDE EKLENECEKTİR

‘Karınca misali bir katkımız olur düşüncesiyle aday oldum’

2015 yılında 7 Haizran’da yapilan secimlerinin ülke için çok önemli olduğunu için aday olduğunu ancak 1 Kasım seçimlerinde aday olmadığını söyleyen Necip Nasır 24 Haziran secimlerinde niçin aday olduğunu şu sözlerle ifade etti :” 24 Haziran’ın ülkenin geleceği ile ilgili bir dönüm noktası, dönüşüm noktası olduğu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu TBMM kadar önemli bir meclise sahip yeni bir süreç olacak. Bu yeni oluşacak güçlü hükümet güçlü meclis modeli içerisinde, meclis yapılanması içerisinde yasamada görev almanın bir onur olacağı, karınca misali bir katkımız olur düşüncesiyle aday oldum.”

Farkı düşünce ve siyasi görüşte olan hemşehrilerimize saygı duyduğu, hiç birinin bizde farkı olmadığını, hizmet için burada olduklarını söyleyen Milletvekili Adayı Necip Nasır , “24 Haziran farklı bir süreçtir. Bizlerinde hem Ceyda Hanım 1. bölgede ve hem benim 2. bölgede burada oluşturacağımız sinerji, burada oluşturacağımız oy yükselmesi iki kişiye yarayacaktır. Açıkça konuşalım, burada belirleyici oy Doğu ve Güneydoğu’luların oyları olacaktır. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Bu anlamda 24 Haziran seçimi hem ülkemizin hem coğrafyamızın geleceği için önemli bir süreç. Bu süreçte bütün hemşehrilerimizden hem fiili hemde kalbi destek bekliyoruz.” dedi.

Soru ve cevap ile biten toplantıda Necip Nasır vatandaşların ve hemşehrilerinin sorunlarını çözebilmek için bir ofis kuracaklarını ve İMAF Başkanı Ahmet Tunç ile koordineli çalışacaklarını belirtti.