Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Neval Kütük

Neval Kütük yazdı:  Bağımlılıktan kurtuluş

Merhaba sevgili okurlar, bu yazımda sizlere bağımlılıklar ile ilgili nasıl farkındalık geliştireceğinizden ve bağımlılıklardan nasıl özgürleşebileceğinizden bahsedeceğim. Kendinizi yetersiz ve eksik hissettiğinizde, sizi yaşamdan uzaklaştıran şeylere karşı bağımlılık oluşturabilirsiniz.

Bağımlı olduğunuz şeylerle kendinizi daha bütün ve güvenilir hissedebilirsiniz ama bu bir yanılgıdır. Bağımlıklar korku, kaygı ve strese neden olur. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’Bağımlılıklardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programı ile düşünce yapınız değişecek ve hayata yepyeni gözlerle bakacaksınız. Değişim yolculuğu ile zihninizi eğitecek ve zihinsel kalıpları kıracaksınız. Böylece alışkanlıkları gözden geçirerek bağımlılığa dönüşmesini önleyebileceksiniz. Eylemlerinizin, duygu ve düşüncelerinizin farkında olacaksınız.

Değişim için her zaman bir organizasyon gereklidir. İşte bu organizasyonun diğer ismi, Dünya Değişim Akademisi’dir. Dünya Değişim Akademisi’nin amacı, insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak ve değişimi bilimsel temellere oturtmaktır. Böylece içinizdeki tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere, negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşecektir. 

“Değişim” derken insanlığın pozitif yönde değişimini kastediyoruz. Değişim, bir süreçtir, akıştır ve sürekli devam eder. Fakat her değişim olumlu yönde olmayabilir. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Programları aracılığıyla gerçekleşen değişim hep pozitif yöndedir. Değişim bir sanattır ve Değişim Sanatı sayesinde engeller aşılır, içinizdeki uyumuş potansiyeller ortaya çıkar. Değişim ile  kalıplardan özgürleşirsiniz, hayatınızın sorumluluğunu üstlenirsiniz. Değişim bitmek bilmeyen sonsuz bir yolculuktur ve çok heyecanlıdır. Bu yolculukta sizler de bizimle olabilirsiniz. 

 ‘Değişim Uzmanı kimdir? Değişim Uzmanı, insanların yaşadığı sorunları aşabilmesi için yöntemler sunar. Burada kastedilen yöntemler, Değişim Programlarıdır. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’ e yakın Değişim Programı vardır. Değişim Uzmanları bu programların uygulanmasında size rehberlik eder. Ayrıca Değişim Uzmanları, insanların öz doğalarına dönmeleri yolunda yol gösterir. 

Sizlere bu yazımda ‘’Bağımlılıklardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programından bahsedeceğim. ‘’Bağımlılıklardan Özgürleşme Sanatı” Değişim Programını Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde yüz yüze veya online olarak uygulayabilirsiniz. Program, 8 çalışmadan oluşuyor ve her çalışma 45 dakika sürüyor. Her çalışmada bağımlılıklar hakkında farkındalığın gelişmesi ve bağımlılıktan nasıl kurtulacağı ile ilgili teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.

Pratik uygulamalar; nefes, vücut çalıştırma ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor.  Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik olarak uygulanıyor ve duygu, düşünceler yatışıyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor. 

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Bağımlılıklardan Özgürleşme Sanatı’’ Değişim Programı ile bağımlılığın gerçekten ne olduğunu idrak edeceksiniz. Bağımlılığa neden olan güvensizlik ve yetersizlik kompleksinin farkına varacaksınız.

Kendinizin hiç bilmediğiniz yönlerini keşfedecek ve kendinizi seveceksiniz. Bağımlı olduğunuz şeylerden vazgeçtikçe özgürlüğün de tadını çıkaracaksınız. Hayata ve kendinize gülümseyerek ciddiyeti bırakacaksınız.

Bağımlılıklar ile ilgili farkındalığınız güçlendikçe hayatınızın sorumluluğunu üstleneceksiniz ve hatalarınızla yüzleşerek daha cesur olacaksınız. Unutmayın ki, gerçek öz varlığınızla temasa geçtiğinizde tüm geçici zevklerden özgürleşecek, kalıcı, ebedi mutluluğun tadını çıkaracaksınız.

Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. 

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi 4-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Bir sonraki yazıda farklı bir Değişim Programı ile sizlerle olacağım. Yukarıda bu haftaki yazı kapsamında hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz. Bizi takipte kalın.

KENDİNİ DEĞİŞTİR DÜNYAN DEĞİŞSİN

DÜNYANI DEĞİŞTİR DÜNYA DEĞİŞSİN

Sevgilerimle

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı 

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER